Babos-Szőllősy Gabriella - Ezerarcú batáta - édesburgonya
Édesburgonya, édesburgonya liszt, zöldség- és gyümölcslevek, többféle aszalmány, homoktövis örlemény, almaszirom, paprika alapú szószok
Édesburgonya, édesburgonya liszt, zöldség- és gyümölcslevek, többféle aszalmány, homoktövis örlemény, almaszirom, paprika alapú szószok
Lekvár, házi-szörp, akácméz, hársméz, gesztenyeméz, virágméz, repceméz
Hagyományosan készült tartósítószermentes húskészítmények
Repceméz, akácméz, napraforgóméz, vegyes virág méz, mézharmat méz
Érsek Éden szarvasgombás gasztro birtok minőségi szarvasgombás programot kínál mind magánszemélyeknek, mind a turisztika, a vendéglátás és szállodaipar innovatív szereplőinek egyaránt.
Saját termelésű alapanyagokból készült termékek (rétesek, kürtős kalács) tradicionális receptek alapján
Zöldség, gyümölcs
Sertésből készült húskészítmények
Levendulás párnák, figurák
Minőségi, kézműves borokat készítünk nagy szakértelemmel, a szakma, a bor, a szőlő szeretetével!
Bor
zöldségfélék, tökmagolaj, savanyúság
Szántóföldi növények, zöldség és gyümölcsfélék termesztése, tojótyúkok tartása
Kézzel készített, kötött, horgolt gyermek felsőruházatot (sapka, sál, babacipők), amigurumi figurákat és ajándéktárgyakat készítek
,,Két borvidék közt félúton" Nem hiába választottuk szlogenünknek a fenti mondatot: a Mándli Borház két borvidéken – a Zalai illetve a Soproni borvidéken – 27 ha-on termel szőlőt.
Méz, virágpor, propolisz
Magyartarka tehentejből (szénatejből) készült kemény, félkemény, gyúrt-füstölt sajtok
Mangalica húskészítmények és bor
Szeretettel várunk minden borkedvelő, borszerető vendéget! Kóstolják meg borainkat!