Facebook pixel

Egyesület bemutatkozás

A Bük, Bükfürdő Közhasznú Turisztikai Egyesület 2009-ben alakult. Egyesületünk, tagjai érdekeit szem előtt tartva szolgálja a helyi turizmus szervezését.

Kedves Vendégeink, Tisztelt Érdeklődő!

A Bük, Bükfürdő Közhasznú Turisztikai Egyesület a helyi turizmus fejlesztését szolgálja. Hiszünk abban, hogy turisztikai szolgáltatóink összefogása jelentős erőt képvisel. Összefogás a közös célért, hogy Bük, Bükfürdő mind az idelátogató vendégek, mind a helyi lakosok számára egyre élhetőbbé és otthonosabbá váljon. Legfőbb feladatunk tehát Bük és Bükfürdő népszerűsítése, a térségbe érkező turisták széles körű tájékoztatása (szállásinformáció, szórakozási, kirándulási lehetőségek, egyéb programkínálat), a fürdővendégek megmozgatása, a fiatalabb korosztály szórakoztatása, a kínálat bővítése, az aktív turizmus erősítése.
Keressék információs irodáinkat Bük városában és Bükfürdőn, kollégáink készséggel állnak rendelkezésükre!
Továbbra is várunk minden, Bük és Bükfürdő turisztikai vonzerejének fejlődését-fejlesztését fontosnak tartó kedves érdeklődőt irodánkban, ismerje meg egyesületünket, lépjen tagjaink sorába, ötleteivel, tapasztalataival segítse közös munkánkat.
Egyesületünk alapszabályát, tagdíjrendszerünket, a felvételi kérelemről szóló anyagot, mérlegbeszámolót, a közgyűléseink dokumentumait megtalálják a lap alján a letölthető dokumentumok között.

Együttműködésüket ezúton is köszönjük.

Tisztelettel:
BBKTE (TDM Egyesület)