Facebook pixel

Minőségfejlesztési támogatásra benyújtott pályázatok nyertesei 2020. év

A Bük, Bükfürdő Közhasznú Turisztikai Egyesület által 2020. február 14-én kiírt egyéb szálláshely típusú szálláshely-szolgáltatók számára kiírt pályázat minőségfejlesztési támogatás igénybevételére első szakasza 2020. március 4-én lezárult. A pályázók mindegyike formai és tartalmi szempontból is teljesítették a pályázati követelményeket. Az alábbiakban olvashatják a nyertes pályázók listáját.

Minőségfejlesztési támogatásra benyújtott pályázatok nyertesei 2019. év

A Bük, Bükfürdő Közhasznú Turisztikai Egyesület által 2019. március 1-jén kiírt egyéb szálláshely típusú szálláshely-szolgáltatók számára kiírt pályázat minőségfejlesztési támogatás igénybevételére első szakasza 2019. március 29-én lezárult. A pályázók mindegyike formai és tartalmi szempontból is teljesítették a pályázati követelményeket. Az alábbiakban olvashatják a nyertes pályázók listáját.

Minőségfejlesztési támogatásra benyújtott pályázatok nyertesei 2018. év

A Bük, Bükfürdő Közhasznú Turisztikai Egyesület által 2018. március 8-án kiírt egyéb szálláshely típusú szálláshely-szolgáltatók számára kiírt pályázat minőségfejlesztési támogatás igénybevételére első szakasza 2018. április 6-án lezárult. A pályázók mindegyike formai és tartalmi szempontból is teljesítették a pályázati követelményeket. Az alábbiakban olvashatják a nyertes pályázók listáját.

Minőségfejlesztési támogatásra benyújtott pályázatok nyertesei 2017. év

A Bük, Bükfürdő Közhasznú Turisztikai Egyesület által 2017. március 30-án kiírt egyéb szálláshely típusú szálláshely-szolgáltatók számára kiírt pályázat minőségfejlesztési támogatás igénybevételére első szakasza 2017. április 18-án lezárult. A pályázók mindegyike formai és tartalmi szempontból is teljesítették a pályázati követelményeket. Az alábbiakban olvashatják a nyertes pályázók listáját.