Facebook pixel

Büki Horgásztó

Mi az Ön véleménye?
3

A tó környezetének rendezését, fásítását, a pihenő padok elhelyezését, esőbeálló készítését és karbantartását az egyesület tagjai végzik, nekik köszönhetően a pecázás szerelmesei ideális környezetben hódolhatnak szenvedélyüknek. A büki horgásztó vízterülete 1,2 hektár, jellemző halfajtái, a ponty, keszeg, kárász és süllő. A tavi pecázás mellett a város határában lévő Répce folyó is ideális lehetőséget kínál a horgászturizmus kedvelőinek.

Büki tó
felnőtt: 2.000 Ft
ifjúsági (14-18 év): 1.000 Ft
gyerek (14 év alatt): 1.000 Ft
Állami horgászengedély szükséges! 

Büki Horgász Egyesület

Büki Horgász Egyesület

Az egyesület 2002. november 07-én alakult meg 63 fővel a korábban Répcementi Horgász Egyesület Csepreg egyesületéhez tartozó tagokból. Saját horgásztóval rendelkeznek, melyet Bük Város Önkormányzatától kaptak meg 10 évre, bérbe.

Bük Város egyik legnagyobb civil szervezete, feladatuk és terveik között szerepel a gyermek horgászok képzése, valamint a velük való foglalkozás is, valamint a horgászturizmus létrehozása a Répce folyón, melyre az ide látogató vendégek is igényt tartanak.

Az egyesület tagsága folyamatosan gyarapszik és örvendetes, hogy fiatalok is jelentkeznek, továbbá a helyi és belföldi horgászok mellett osztrák, német és észt állampolgár is kérte felvételét.

Rendezvényeiket sokan látogatják, a vendégek különböző halas receptekkel is megismerkedhetnek és persze meg is kóstolhatják. 

Székhelye:

9737 Bük, Széchenyi u. 44.

06/94-358-006

Kapcsolat:

Csűrös Ádám, egyesületi elnök

Adorjánné Horváth Aliz - Bük, Széchenyi u. 44.

https://www.facebook.com/bukihorgasz/