Facebook pixel

Kristály Torony

Mi az Ön véleménye?
4,3

Az egy időben 120 fő kalandozását lehetővé tevő Kristály Torony a több mint egy kilométer hosszú pályavonalával, az óriás hintával és a közel 200 méteres Flying Fox csúszás­sal kifejezetten alkalmas akár több egész napos családi, baráti szórakozásra. A monumentális, mégis kis alapterületen felállított szerkezet, 17m magas, 35m széles, 90 elemet tartalmaz. A 225 m², 13 méter magasban, páratlan kilátással rendelkező terasz gyönyörű kilátást biztosít, és alkalmas különleges rendezvények lebonyolítására is.

Online jegyvásárlás IDE kattintva!

Kaland - élmény 3 szinten, szinte minden mennyiségben


A Magyarországon egyedülálló, kristályszerkezetű, háromszintes, a legmodernebb technológiával összeállított, látványos mászó és kalandpályán minden generáció megtalálja a számítását. Az egy időben 120 fő kalandozását lehetővé tevő Kristály Torony a több mint egy kilométer hosszú pályavonalával, az óriás hintával és a közel 200 méteres Flying Fox csúszás­sal kifejezetten alkalmas akár több egész napos csa­ládi, baráti szórakozásra. Céges csapatépítő és vezetői készségfejlesztő kalandtréningek alkalmával, alacsony-, és magas kötélkerti elemekkel kiegészítve látványos, pozitív eredmények érhetők el.

A Magyarországon szintén egyedülálló, európai szabványok szerint működő BORNACK FALLSTOP® kiváló biztonsági rendszer, a kalandvágyók számára maximális biztonságot nyújt. A minden korosztály számára páratlan élménnyel szolgáló Kristály Torony, a bükfürdői CaramellPremiumResort**** jóvoltából a negyedik Kristály Torony közel s távol Európában, mely a gyógyvizéről híres Bük városában, a szálloda cukrászdájának és koktélbárjának, a Villa Rosato-nak kertjében kap helyet.

A monumentális, mégis kis alapterületen felállított szerkezet, 17m magas, 35m széles, 90 elemet tartalmaz. A 225 m², 13 méter magasban, páratlan kilátással rendelkező terasz gyönyörű kilátást biztosít, és alkalmas különleges rendezvények, találkozók, üzleti vacsorák, estek, esküvők lebonyolítására is.
Kristály Torony... egy izgalmas mosoly