Facebook pixel

Humán töltőállomások

Humán töltőállomások

Töltsd magad 100 százalékra Bükfürdőn!

Ha már a mobilunknak is van gyorstöltője, akkor hogyan létezhet, hogy sokszor pont a saját fogyatkozó energiakészletünkre nem figyelünk oda? Pedig testünknek és lelkünknek is egyaránt szüksége van arra, hogy időről időre jó, nemes és tápláló dolgokkal töltsük fel. 

100 % gyógyerő – Fürdőzz, mint egy római!

Bükfürdő egyik legnagyobb kincse pont a páratlan összetételű gyógyvíz, mely literenként több mint 15 000 mg ásványi anyagot tartalmaz. Elég csak megmártóznunk ebben a varázslatos kincsben és máris sejtszintig töltődhetünk. 

100 % családi boldogság – Legyen mindenkinek öröm az együttlét!

Bükfürdő egy igazi családi töltőállomás: jó és rossz időben egyaránt kitűnő választás a Bükfürdő Gyógy- és Élménycentrum, a fürdővárosemellett számos további családi lehetőség rejt még. Ilyen az Európában is egyedülállónak számító Kristály Tornyot, amely egy látványos kristályszerkezetes, háromszintes, mászó- és kalandpálya. Az egész család számára felejthetetlen és mozgalmas élményeket kínál a Napsugár Játszópark, ahol kicsik és nagyok garantáltan jól érik magukat. 

100 % mozgás - Légy aktív és mozgékony!

Amikor pihenni megyünk, hajlamosak vagyunk a testmozgásról megfeledkezni, azonban Bükfürdőn erre nincsen lehetőség: lépten, nyomon utunkba akad egy edzőpálya vagy szabadtéri fitnesz park, ahol átmozgathatjuk magunkat. A bükfürdői Sportpark tökéletes helyszín ahhoz, hogy kiélvezzük a mozgás minden lehetőségét. A fürdővárosban a saját testsúllyal történő edzésformának is teret biztosítanak, a büki Kondipark speciális eszközein mindenki szabadon megpróbálkozhat ezzel a sporttal. Ha egy kis sétára vágyunk, a Kneipp® és Nordic Walking Park lesz a mi helyünk,amelynekszáraz, mezítlábas taposópályája, 510 méteren keresztül különféle borítással tekereg a természet lágy ölén, szabadtéri jógaparkkal, illatos gyógynövénykerttel és növénylabirintussal kiegészítve. Bükfürdőn két minősített útvonalon is „egészségesre” sétálhatjuk magunkat, A Termál és a Napsugár kör három, illetve hétkilóméteres szakasza a gyógyhely és a kisváros madárcsicsergéstől hangos pontjain halad keresztül. Ha különleges sportprogramra vágyunk, akkor látogassunk el a Greenfield Golf festői pályájára. A kerékpározás szerelmesei számára a fürdőváros két pontján kerékpárkölcsönző található, ahol a hagyományos biciklik mellett a tandemet és a pedelec kerékpárt is kipróbálhatjuk. A Répce menti növény- és állatvilággal a város szívében, egy látványos és interaktív tanösvényen ismerkedhetnek meg a látogatók.

100 % kulináris élvezet – Ízleld meg Bükfürdőt!

Bükfürdő és környéke házias ízeket, a térség hagyományaira építkező konyhát ajánl, melyet a város több mint 20 különböző stílusú, gazdag kínálattal rendelkező vendéglátóhelyén próbálhatunk ki. Ha beleszerettünk a helyi ízekbe és szeretnénk hazavinni magunkkal, akkor a Bükfürdői Termelői Piac a legjobb hely, ahol a „Bükfürdői Esszencia” márkanévvel jelzett termékeket közvetlenül a termelőktől vásárolhatjuk meg.

100% Kultúrwellness – Fesztiválozz!

A Szent György napjától egészen Szent Mihály napjáig tartó KultúrWellness programsorozat igazi kuriózum azoknak, akik a pihenést szeretik összekötni minőségi kulturális programokkal. A néphagyományokat ápoló programok mellett a nyár nagyrendezvénye a minden év július harmadik hetében megrendezett Gyógy- Bor Napok és Büki Gasztrofesztivált, amit már most érdemes beírni a naptárunkba. A hagyományőrzésen túl fontos szerepet kap a magyar zene, tánc, bor és gasztronómiai kultúra is. Az elmúlt évek tapasztalatai alapján állíthatjuk, hogy a térségben nincsen párja ennek az ingyenes zenei és gasztronómiai fesztiválnak. 

100% kényelem – szállások minden igényre!

Kinek a luxus-, kinek az otthonosság, kinek pedig a családi szobák és apartmanok a legvonzóbbak, amikor szállást választanak. Bükfürdőn szinte valamennyi szállás típus megtalálható, amelyek még a legkülönlegesebb igényeket is kiszolgálják. A három- és négycsillagos szállodák közül különféle szempontok szerint válogathatunk. A fürdővárosban számos kényelmes és minőségi nyaralóház, apartman közül is választhatunk, így az sem akadály, ha nagyobb baráti társasággal érkezünk.