Facebook pixel

Holdfény Liget

Mi az Ön véleménye?
4,4

Szombathely és Kőszeg között félúton, Gyöngyösfaluban találhatod a vadregényes, varázslatos Holdfény Ligetet. 2006 tavaszán nyílt ez az egyedülállóan szép létesítmény-együttes, ahol a pici gyermekektől a nagyszülőkig mindenki megtalálhatja a neki kedvező szabadidős tevékenységet, programot.

A Holdfény Ligetben rengeteg szórakoztató, sportos aktivitást találsz egy helyen, ugyanis itt alakítottuk ki az ország egyik legnagyobb drótkötélpályáját. Az aprónép már 3 éves kortól a Katica-, a Póni- és a Zebra pályán kúszhat-mászhat, a nagyobbak a Zöld (világos és sötét)-, és Türkiz pályánkon, míg a felnőttek a Kék-, a Piros- és a Fekete pályán tehetik próbára magukat. További adrenalinért az ifjabbak a Száguldó Kölyök- míg a 14 év felettiek a Száguldó Denevér pályán csúszhatnak.

Egy egész napot, vagy akár egy hétvégét is eltölthetsz egy csepp unalom nélkül a kalandpark fái között. Egyedi, különleges szálláshelyet nyújtunk autentikus indián tipikben, mosdóblokkal a környezetükben, valamint étkezési lehetőséggel a kötélpályák melletti Peron Kávézónkban, ahol frissen sült langallóval, pizzákkal és finom Semiramis kávékülönlegességekkel várunk Titeket.

Itt találod az ország legmagasabb mászófalát, a 18 méter magas ÍrottKavics extrém mászótornyot, ahol kipróbálhatod a műfogásos-, a jégcsákányos- és a gumifalmászást, 3 és 5 méter magasból elvégezheted a bátorságugrást, 13 és 5 méter magasból pedig kipróbálhatod egy szerkezet segítségével a szabadesést, hogy aztán lassan, talppal a talajra érkezz. Ha ez nem elég, csússz nagyjából 40 km/h-s sebességgel, 150 méteren keresztül az Óriáscsúszáson!

Kikapcsolódásként a Holdfény Expresszel, a szűknyomtávú erdei kisvasúttal zakatolhatsz az erdőben, hogy megismerd a Holdfény Liget szívében rejlő Szent Ilona kápolnát.

Kipróbálhatod elektromos meghajtású vagány eMonsteRollereinket, a ládatorony építés során pedig döntsd meg a 31 rekeszből álló rekordot!

Vizes programokban is kipróbálhatod Magad (pl. vízi buborékozás). Akár gyermekes családoknak is ajánljuk a kenuzást a Gyöngyös-patak szelíd habjain (előzetes bejelentkezéssel).

Ezen kívül a Holdfény Ligetben:

• kollégáiddal kellemes környezetben kapcsolódhattok ki a mindennapos munka után.

• osztályoddal nem mindennapi élményben lehet részed a kötélpályákon, a Száguldó Kölyök- és a Száguldó Denevér pályán, és kipróbálhatod magad extrém körülmények között.

• egyedülálló élménypedagógiai foglalkozásainkon osztályközösségek, cégek, szervezetek tagjai fejleszthetik a bennük rejlő csapatjátékost.

• álomesküvőd valósággá válhat.

• felejthetetlen születésnapi programban lehet részed.

• mindenünk a kaland!

• mosollyal fogadjuk vendégeinket és mindig visszavárjuk őket. Így Téged is!

Holdfény Liget - Az Alpokalja kalandparkja