Facebook pixel

Érsek Éden

Mi az Ön véleménye?
5

Az Érsek Éden szarvasgombás gasztro birtok minőségi szarvasgombás programot kínál mind magánszemélyeknek, mind a turisztika, a vendéglátás és szállodaipar innovatív szereplőinek egyaránt. De céges rendezvényeknek, csapatépítő tréningeknek is nagyszerű helyszín és alternatíva a programunk.

A szarvasgomba vadászat a kincskereséshez hasonlít, gyűjtését mindig is egyfajta titokzatosság övezte.

Az Érsek Éden szarvasgombás program alatt betekintést kaphat a szarvasgomba varázslatos világába. A birtokbemutatást követően elfogyaszthat egy általunk komponált kézműves üdvözlő italt, ami időjárás függvényében hűsítő, vagy melengető lehet, majd egy szarvasgombás előadáson ismertetjük a triflával kapcsolatos tudnivalókat, így a történetét, gyűjtését, tárolását, felhasználását, sőt, megismerhet különféle szarvasgomba fajokat is. Ezután profi kereső kutyák invitálják egy szarvasgomba vadászatra a területen, ahol személyesen is átélheti a szarvasgomba keresés izgalmát, majd a birtok kerthelyiségében egy tapasztalt Chef várja Önt és kezdődhet a Truffle Show.

Minőségi szarvasgombás kóstolókkal kínáljuk Önt.

A birtok Győr és Vas megye határán fekszik, Rábakecöl településhez közel. Utca házszám nincs, külterület, konkrét vendégeket találkozási ponttól felvezetjük a birtokig.

A program június-júliustól működik egészen az első fagyokig. ( ez a szarvasgomba szezon ).

Az Érsek Éden küldetésének tekinti, hogy minőségi szarvasgombás élményt alkosson.

A kóstoló fogások megalkotásánál is alapkövetelmény a nyersanyag iránti tisztelet, a szigorúan ellenőrzött, kézzel válogatott alapanyagok használata és az alázat.

Az egyik ilyen fogás, egy desszert, az abszolút kuriózum homoki szarvasgomba felhasználásával készült. A szarvasgomba keresés, amin pár perce a vendég élesben részt vett, folytatódik a tányéron. Ugyanis ennél a desszertnél maga a szarvasgomba vadászat élménye is tányérra van vetítve. Ehető föld, fakéreg, avar borítja a tányéron elrejtett fehér szarvasgombát, amit a vendég maga keres ki az ehető föld alól, megidézve a korábbi szarvasgomba keresést a területen. Legalább akkora élmény, mint maga a szarvasgomba vadászat.