A család 1885 óta rendelkezik szőlőterülettel, a jelenlegi borászat alapjait képező területek 1969-től folyamatosan kerültek a Mándli család birtokába. A borászat 1995-ben egy csempeszkopácsiparasztházban kezdte meg intenzívebb fejlődését, előtte a zalabéri szőlőterületükön egy hagyományos földpince és présház adott otthont a borkészítésnek. Később megkezdődött a szőlőterületek bővítése és felújítása, pincebővítés, technikai korszerűsítés(félautomata palackozó, erjesztő tartályok és tárolóedények beszerzése) valósult meg. 2005-től hűtött erjesztési és reduktív technológiát is kezdtek használni. 2006-tól megkezdődött a meglévő szőlőterületek átalakítása, és további területek új fajtákkal történő telepítése. 1500 hl koracél, műanyag és fahordós érlelő- és tárolókapacitásuk folyamatosan bővül.
Évek óta sikeresen szerepelnek a legjelentősebb regionális és országos borversenyeken. 2017-ben a 2016-os évjáratú Cáki Cserszegi Fűszeres boruk bekerült a Nemzeti Borkiválóságok közé.
Borkóstolókat Cákon tartanak. Előzetes bejelentkezés szükséges.