Sült „káboszta”
A főzelékeket a bennük megfőzött anyagok szerint szokták megkülönböztetni. Legáltalánosabban a babot, a krumplit, a káposztát, kelkáposztát, karalábét, sárgarépát, kerékrépát /tarlórépát/ szokták főzelékként felhasználni.
A Fehérló Étterem a városka alsó-büki részén, a központtól és a fürdőtől egyaránt rövid távolságra található. A barátságos étterem gazdag menükínálattal, bőséges és ízletes fogásokkal várja vendégeit. Az étlapválaszték gerincét a hagyományos magyar konyha alkotja kiegészítve az európai konyha íz világával. A nyári időszakban egy hangulatos terasz kínál kellemes helyszínt ebéd vagy vacsoraidőben.
A vendéglátóhely a hét minden napján 11-22 óráig várja kedves vendégeit.
Az étterem előtt és az udvaron ingyenes a parkolási lehetőség.