Facebook pixel

GESZTI FESZTI


Archivált oldal

Immár 9. alkalommal várja a gesztenyés nyalánkságok szerelmeseit és a kikapcsolódni vágyókat a Villa Rosato. A Geszti-Fesztit idén október 28-tól november 3-ig, 10 -18 óra között rendezik meg, ahol a kóstolás mellett nyerni is lehet.

A gesztenye 50 változata

A sült gesztenyéket számtalan különböző és ízletesebbnél ízletesebb formában kínálják, a régi klasszikusoktól kezdve, az örök favoritokon át a különlegességekig.
Nem lesz hiány gesztenye szívből, gesztenyepüréből, gesztenyés kifliből, gesztenye tortából, gesztenye roládból, sült gesztenyéből, és akkor még csak a klasszikus vonalról beszéltünk.

Íme egy kis ízelítő a kínálatból:
- gesztenyés macaron,
- gesztenyés Cup Cake,
- gesztenyés csoki mousse,
- gesztenyés meggy álom,
- gesztenyés hatlapos,
- gesztenyés mignon,
- gesztenyés eckler,
- mogyorós gesztenye torta,
- gesztenyés rolád,
- gesztenyés alagút,
- gesztenyés kúp csemege,
- gesztenyés piramis,
- gesztenyés isler,
- gesztenye kocka,
- rakott gesztenyés mézes.


Szavazzon a legjobbra és nyerjen

Természetesen egy kóstolással egybekötött nyereményjáték sem maradhat ki, a legfinomabb gesztenyés édességekre szavazók közt egy őszi wellness hétvégét sorsolnak ki a szervezők.


Sütik, gesztenye és aktív pihenés

A finomabbnál finomabb sütemények mellett lesz lehetőség egy kis sportolásra, így akik egy kis mozgással szeretnék kompenzálni az elfogyasztott édességek hatását, lesz lehetőségük ezt megtenni. A Kristály Torony Kalandparkban az őszi szünet ideje alatt kedvezményes jegyárakkal várják a mászókat, így aki még nem ismeri, az kipróbálhatja milyen felmászni a 17 méteres magasságba, és átélheti a szabadesés élményét az óriáshintán, de akár le is csúszhat 20 méter magasból a 200 méter hosszú csúszó pályán. A legkisebbekre is gondoltak, a mini Kristály Torony már 3 éves kortól várja a kalandvágyó új generációkat.

A helyszínről:

Villa Rosato Cukrászda & Cukrászműhely

A szálloda parkolójából közelíthető meg a cukrászműhely, ami a különleges cukrászat kulináris élvezeteit kínálja Önnek.
Kiváló minőségű alapanyagokból készülő süteményeik gyorsan követik a változó igényeket, ötvözve a hazai ízekkel és a külföldről érkező új trendekkel.
Illatos kávékkal, koktélokkal, ínycsiklandó tortákkal is várjuk vendégeiket. Desszertjeik cukor vagy gluténmentes változatban is rendelhetőek. Cukrászaik kreativitása határtalan, esküvőkre, rendezvényekre, születésnapokra egyedi elképzeléseket valósítunk meg, de saját katalógusunkból is választhatnak az érdeklődők.

Nyitva tartás:
Éves nyitva tartás: 10.00 - 18.00

Villa Rosato Cukrászda
9740 Bükfürdő Nyárfa utca 2. | T: +36-94-999-315 | F: +36-94-558-031 | pastry@caramell.hu