Facebook pixel

Zsirai Lovarda

Mi az Ön véleménye?
3

Lovardánk az Alpokalján Győr-Moson-Sopron megyében Zsira község külterületén, az osztrák határ mellett található. A lovarda 4 ha-os területen fekszik, a környék nagyszerű klímáját és friss levegőjét a közelben fekvő Kőszegi- és Soproni-hegységnek köszönheti.

A Lovarda a jelenlegi formában 2018. február 1. óta működik; lovagolásra illetve bértartásra egyaránt biztosítunk lehetőséget. 2018-ban átfogó munkálatokra került sor Lovardánkban: a fogadó főépületet felújítottuk, átépítettük, a kültéri lovaglópályát - a minőségi feltételek megteremtése érdekében - a talajba megfelelő alaprétegek beépítésével négyévszakos pályává alakítottuk, a fedeles lovardát újra cseréltük, a kísérő vendégeknek pedig komfortos várakozást biztosítunk.

Elsődleges célunk a színvonalas lovasoktatás igényes környezetben. Szeretettel várunk minden természetet és állatot szerető gyermeket/felnőttet, aki barátkozni szeretne a lovakkal, megismerkedne a lovaglás alapjaival, vagy éppen felfrissítené/továbbfejlesztené a már meglévő tudását. Alkalmazkodunk minden lovasunk képességéhez és céljához, így a személyre szabott oktatásnak köszönhetően mindenki egyénileg tud fejlődni. Foglalkozásunk, oktatásunk kiterjed a teljesen kezdőtől a haladó(bb) szintű lovasokig. Örömmel fogadunk egészen kis gyerekeket is (3 éves kortól).

Akár kikapcsolódni, sportolni vágyik, akár a komoly, versenyszintű lovaglás a cél, nálunk nyugodt, családias környezetben van lehetősége gyakorolni e nemes sportot. Lovardánk szakképzett, türelmes, segítő lovasoktatóval és gyerekekhez szokott, nyugodt természetű lovakkal egész évben áll az Ön és családja rendelkezésére.

Lovardánk 3 patkós minősítéssel rendelkezik.

Bízunk abban, hogy hamarosan személyesen is üdvözölhetjük Önt nálunk. Legyen a vendégünk!