Facebook pixel

Golf

Mi az Ön véleménye?
3,7

Több mint „kényeztető séta”

Magyarország első 18 lyukú golfpályája, mely 1991-ben nyílt Bükfürdőn. Élvezze az egyedi világot, amit a pannon klíma, az idillikus táj és a gyönyörűen gondozott, 100 hektáron elterülő golfpálya varázslatos panorámája nyújt. Összhangban a természettel: 1 000 000 m2-en 10 000 nyárfa, 7 hektár tó, és 100 különböző madárfaj alkot egyedülállóan nyugodt környezetet.

A Greenfield Golf megalakulása óta mindig nagy hangsúlyt fektetett az aktív kikapcsolódás nyújtotta szolgáltatások népszerűsítésére és az erre irányuló hazai és külföldi igények minél magasabb szintű kielégítésére. Nálunk minden golfozó megtalálja a számára legmegfelelőbb kikapcsolódást - invitáljuk a kezdő játékosokat is, hogy megtegyék az első lépéseket a sport elsajátításában. A Greenfield Golf Akadémia profi oktatói segítik a további fejlődést, így hozzájárulnak a játék még teljesebb élvezetéhez. A Greenfield Hotel Golf & Spa vendégeként azok számára, akik szeretnének megismerkedni a golfozás alapjaival, golfkóstoló programunkat ajánljuk.

A pálya felújítása 2019-2021

Golfpályánkon a 2019. évtől zajlanak a felújítási munkák, melyek elsődlegesen az új öntözőrendszert érintette, amit a greenek, majd a játéktér többi területének felújítása követett. Az erdőtisztítással elkészültünk, a visszamaradt faágak aprítása is készen van, a greenek és elütők teljes felújítása: felülvetése, vertikálása, műtrágyázása, lyukasztása és homokozása is elkészült.

Golfpályánk csodálatos minőségben várja a golfozókat,a teljes megújulást nem is időzíthettünk volna jobban hisz 30 éves jubileumát ünnepeltük 2021-ben.