Facebook pixel

Funcity

Mi az Ön véleménye?
4,4

Éld át minden érzékszerveddel a kikapcsolódás új dimenzióját! A Crazy Rush új világokba repít, kipróbálhatod magad F1-es pilótaként, körberepülheted Magyarországot jet packkel, versenyezhetsz a Turbochargerrel vagy felfedezheted gigantikus terepasztalunk apró részleteit és a kis házak között száguldó vonatokat.


ÉLMÉNYELEMEK

Turbocharger
E-kart pilótaként a sebesség új élménye vár: elektromos autóink csúsznak a speciális bevonaton, nyomatékuk pedig elképesztő! Élvezd a versenyzést barátaiddal!

Rocketman
Képzeld el, hogy csodás tájak, falvak és városok felett repkedsz, mindez a Rocketman magával ragadó valóságában tényleg olyan, mintha valóban ott lennél!

Thunder Race
Valódi F1-es autóversenyzőként érezheted a száguldást élethű versenyautó szimulátorunkban. Kösd be az övet, itt teljesen profi F1 élmény vár!

Crazy Rush
Garantáltan felráz! A Crazy Rush őrületes lendülettel és elképesztő mozdulatokkal valóban új dimenzióba repít. A játék szó itt új értelmet nyer: próbálj ki minél több játékszintet.

Magic World
Egy egész kis világ elevenedik meg terepasztalunkon, mozgó életképekkel és járművekkel, vasúttal, csodálatos turisztikai látnivalókkal Pannonhalmától Fraknóig.

Wonder Tour
Egy olyan utazásra viszünk, mely úgy hat minden érzékedre, hogy a végén elhiszed, te is a történet szereplője vagy. A 4DX technológia a filmekhez komponált levegő, mozgás, vibrációs és egyéb hatásokkal biztosítja a tökéletes filmélményt.


A számos szórakozási lehetőség mellett a legmodernebb multiplex mozi is helyet kapott nálunk. Ülj be vetítéseink valamelyikére, és élvezd a legújabb mozifilmeket! Jegyedet megvásárolhatod elővételben vagy a helyszínen.
Moziműsor IDE kattintva elérhető!

Jegyinformáció ITT!

Fotók: Trió TV Dunántúl