Facebook pixel

Répce mente mesejátszótér

Mi az Ön véleménye?
5

Légy aktív részese a mesék és mondák világának. A parkban kihelyezésre került hat mesetábla. Ha kíváncsi vagy a teljes történetekre, az egyes mesetáblákon lévő linkek felkeresésével vagy QR kód beolvasásával ismerheted meg azokat.

A térségben egyedülálló és európai színvonalú játszótér lett a Deák parkból. Állatfigurákat formázó hinták és mászókák sora várja a legkisebb és a kicsit nagyobb gyerekeket a Répce mente meséit időző játszótéren. Hetyésy Katalin és Sudár Lászlóné gyűjteménye inspirálta a játszóeszközöket. Vidám, színes és biztonságos gumiburkolat került a játékok alá, azok köré lombhullatók csemetéit ültették a már kiöregedett örökzöldek helyére. A faültetés novemberben zárult, arra elkészült a kerítés és már birtokba vehetik a helyi családok és az itt vendégeskedő turisták a mintegy 900 négyzetméteres területet.

Az új játszótér a turisztikai beruházás harmada, bővíti a büki, bükfürdői lehetőségek sorát: a pihenést, feltöltődést szolgáló gyógyfürdő, valamint az aktív kikapcsolódást nyújtó kerékpáros attrakciók mellé családbarát időtöltést kínál a városba látogatóknak.

Szerző: Trió TV