Facebook pixel

Büki Szobakiadók Szövetsége

A Büki Szobakiadók Szövetsége azzal a céllal alakult, hogy a fürdőváros vendégei számára segítsen biztosítani az élménydús üdülés, a kényelmes és gondtalan feltöltődés lehetőségét – mindezt jutányos árú apartmanokkal, és kedvezményes szolgáltatásokkal.

A Büki Szobakiadók Szövetsége logójával jelzett házakban rend, tisztaság, szép környezet fogadja, és korrekt, vendégszerető vendéglátók biztosítják a zavartalan kikapcsolódást. Barátságos, családias hangulatú kiadó szobái közt biztosan mindenki megtalálja a legmegfelelőbb büki-bükfürdői szálláshelyet!

A szövetség egyes szolgáltatásokat (éttermek, szabadidő- és gyógyközpontok, szépségszalonok) kedvezményes áron tud biztosítani, ezzel is hozzájárulva a pihentető üdüléshez. Több szálláshely SZÉP kártyát is elfogad. A vendégházakban részletesen tájékozódhat partnereink ajánlatairól. A kedvezmények érvényesítéséhez elegendő felmutatnia szövetségünk kulcstartóját, amit érkezésekor kap!

Aktuális Bükfürdő

Minőségfejlesztési támogatásra benyújtott pályázatok nyertesei

A Bük, Bükfürdő Közhasznú Turisztikai Egyesület által 2020. február 14-én kiírt egyéb és magán-szálláshely típusú szálláshely-szolgáltatók számára kiírt pályázat minőségfejlesztési támogatás igénybevételére első szakasza 2020. március 4-én lezárult. A pályázók mindegyike formai és tartalmi szempontból is teljesítették a pályázati követelményeket. Az alábbiakban olvashatják a nyertes pályázók listáját.