Facebook pixel

Apartman Hotel***

Mi az Ön véleménye?
3,9
6 300 Ft /fő/éj-től
Ajánlatkérés

A családias hangulatú APARTMAN HOTEL*** Bükfürdő zöldövezeti részén, a gyógyfürdőtől néhány perc sétára található. Szállodánk 4 különálló, háromszintes, lifttel rendelkező épületében 82 egyszobás és 4 másfél szobás apartman található, melynek mindegyike teljesen felszerelt konyhával várja látogatóit. Mozgássérült vendégeink részére négy speciálisan kialakított apartmant tudunk biztosítani két épületben. Szlogenünk- „Generációk találkozóhelye”- egyben hitvallásunk is filozófiánk alapját adja. Hiszünk benne, hogy nálunk minden korosztály megtalálhatja azt, ami egy tökéletes pihenéshez, kikapcsolódáshoz szükséges. Étkezési lehetőségre a hotel Rózsakert Éttermében van lehetőség.

Próbálja ki Ceragem-e masszázsunkat és Himalája sószobánkat is, a legkisebbeket pedig az Apartmanó játszószoba várja! SZÉP kártyáját nálunk felhasználhatja!

Szolgáltatások
Ellátás: Ellátás nélkül
Fürdőtől való távolság: 650 m
wifi: igen
Bankkártyás fizetés: igen
Parkoló (zárt): van
Reggeli: van
SZÉP-kártya elfogadó: igen
Kisállat hozható: igen
Hotelek
Kategória: 3 csillagos

Aktuális Bükfürdő

Minőségfejlesztési támogatásra benyújtott pályázatok nyertesei

A Bük, Bükfürdő Közhasznú Turisztikai Egyesület által 2020. február 14-én kiírt egyéb és magán-szálláshely típusú szálláshely-szolgáltatók számára kiírt pályázat minőségfejlesztési támogatás igénybevételére első szakasza 2020. március 4-én lezárult. A pályázók mindegyike formai és tartalmi szempontból is teljesítették a pályázati követelményeket. Az alábbiakban olvashatják a nyertes pályázók listáját.