Facebook pixel

XXI. Szélesy Emléktorna


Archivált oldal

XXI. SZÉLESY JÓZSEF EMLÉKTORNA

Tisztelt Sporttársak!

A 2023. január 21. és január 22. között megrendezésre kerülő emléktornára lehet nevezni a csapatukat. A torna a 2000 decemberében elhunyt Szélesy Józsefről, a Büki Művelődési és Sportközpont, Könyvtár igazgatójáról lett elnevezve.A torna célja:
A névadó emlékének ápolása, a labdarúgás népszerűsítése, sportolási lehetőség biztosítása a felkészülési időszakban. A sportbaráti kapcsolatok elmélyítése.A nevezési szándékot a schimmer.zoltan@gmail.com email címre szíveskedjenek elküldeni.
A torna nevezési költsége – 30.000.- Ft / csapat – melyet a tornát megelőző héten átutalással vagy a helyszínen a mérkőzések megkezdése előtt kell befizetni! Utalásnál közleményben tüntessétek fel a csapat nevét.
Számlaszám:
Büki Testedzők Köre
9737 Bük, Eötvös u. 7.
11747082-20005076A torna rendezője, szervezői:
Büki TK Labdarúgó Szakosztálya
Büki Művelődési és Sportközpont, KönyvtárA torna fővédnöke: Dr. Németh Sándor – Bük város polgármestere
Védnökei:
Büki Testedzők Köre Elnöke – Keve Szabolcs
Büki Testedzők Köre Szakosztályvezetője - Schimmer ZoltánA torna versenybizottsága (VB):
Keve Szabolcs +36/30-630-1669 – btk@buk.hu
Schimmer Zoltán
Csonka JózsefA torna helye és ideje:
Bük, Sportcsarnok – 9737 Bük Eötvös u. 11.A csoportselejtezők: 2023. január 21.- január 22. között, míg a középdöntők – Helyosztók - döntő: 2023. január 22 - én kerülnek megrendezésre.A csapatok tagjainak létszáma max. 12 fő. A keretet a nevezési lapon fel kell tüntetni, a rendezőségnek illetve a V. Bizottságnak le kell adni. Az adott játékos a torna ideje alatt csak egy csapatban szerepelhet.
Az egész emléktorna alatt a csapatoknak a kisorsolt mérkőzés előtt legalább 30 perccel a helyszínen meg kell jelenni!
A lebonyolítás rendszere: A nevezett csapatok száma alapján lehetőleg négyes csoportokat alakítunk ki.
Minden csoportból az első két helyezett jut a vasárnapi középdöntőkbe. A középdöntőkben lehetőleg négy darab háromfős csoportot alakítunk ki.
A triók első helyezettjei folytathatják az elődöntőkben. A két elődöntő mérkőzés győztesei a döntőbe kerülnek.
A torna nevezési határideje: 2023. január 15. 21:00 /vasárnap/, a sorsolás ezután kerül kihirdetésre.
A torna győztese elnyeri a teremlabdarúgó torna vándorserlegét (1 évre). Az első négy helyezett „anyagi” díjazásban részesül, kupát, oklevelet és pezsgőt kap.
I. helyezett: 120.000.-Ft
II. helyezett: 80.000.-Ft
III. helyezett: 40.000.-FtA vándorserleget háromszor egymás utáni, vagy sorrend nélkül 5 torna győzelem esetén lehet elnyerni véglegesen.
Díjazásban részesül a legjobb kapus, mezőnyjátékos, gólkirály.
Kérjük, a csapatok vezetőit, hogy a csoportmérkőzéseken, illetve az utolsó mérkőzés után az öltözőből a személyes felszerelésüket kivinni szíveskedjenek!A csarnokban a torna ideje alatt büfé üzemel.Egyéb kérdésekkel a schimmer.zoltan@gmail.com email címen érdeklődjenek.A résztvevő csapatoknak sportszerű és eredményes szereplést kíván a torna rendezősége!