Facebook pixel

Szaunázók hétvégéje Bükfürdőn


Archivált oldal

A Magyar Fürdőszövetség a rendezvény tavalyi sikere után idén második alkalommal rendezi meg a Szaunázók hétvégéjét. Az országos szezonnyitó szauna programokat 2019. október 5-6. között szervezik meg a fürdőszövetség tagszervezetei és a programhoz kapcsolódó szolgáltatók. A hagyományteremtő céllal alapított eseményen a szaunázás jótékony hatásaira, egészségmegőrző, prevenciós célú alkalmazására kívánják felhívni a figyelmet, azzal a nem titkolt céllal, hogy növeljék a szaunakultúra iránt érdeklődők számát.

A két napot érintő hétvége során a csatlakozó fürdők szabadon szervezhetnek a szaunázáshoz kapcsolódó programokat, központilag egyetlen esemény lesz: október 5-én 16.00 órától a csatlakozó szaunákban ugyanaz a tematikus szaunaprogram valósul majd meg az ország több településén Bükfürdőtől Debrecenig.

A bükfürdői szaunavilágba való belépés 6.200 Ft/fő, a 10:00-kor és 19:30-kor tartandó szaunaprogramok ingyenesek (helyszíni regisztrációhoz és maximális létszámhoz kötöttek), a további felöntések díja 500 Ft/fő.

Az október 5-én 16.00 órakor tartandó szeánsz programja a következő:
Idén egy kicsit mélyebbre nézünk, a program kulturális kitekintés az elmúlt év legkülönlegesebb hazai szaunaprogramjai által ihletve: modern, klasszik program, 3 körös, egyenletes hőelosztással, nagyrészt hagyományos legyezési technikákkal.

Használt illatok:
– első kör: citrusféle
– második kör: fenyőféle
– harmadik kör: menta

Várjuk a szauna szerelmeseit Bükfürdőn!

Részletes program a plakáton, vagy a https://www.bukfurdo.hu/hu/program/szaunazok-hetvegeje-2019 honlapon!

A szervezők a programváltozás jogát fenntartják!