Facebook pixel

Szauna Nap Bükfürdőn


Archivált oldal

Különleges és látványos felöntésekkel várja Vendégeit a Bükfürdő Thermal & Spa Szaunavilágában!
2020. február 29.
Szauna Nap Bükfürdőn

Helyi és vendég szaunamesterek 17 változatos felöntéssel kápráztatják el a szauna szerelmeseit ezen a napon. Klasszikus és show programok „Az ébredő erő”-től a „Karate útján” át egészen „Lidi néniig”! Ha biztosra szeretnél menni, vedd meg a jegyedet előre online! Nincs más dolgod, mint a kiválasztott szeánsz nevét, időpontját és a résztvevő személyek nevét megírni nekünk a marketing@bukfurdo.hu e-mail címre a neveddel, születési dátumoddal és számlázási címeddel együtt. Ezt követően kapsz tőlünk egy e-mailt az utaláshoz szükséges adatokkal. Ha elutaltad a pénzt, a számlát szintén e-mailben küldjük meg részedre a vásárlásról szóló visszaigazolással együtt, melyet kinyomtatva a rendezvény napján szükséges bemutatnod a fürdő erre kijelölt pénztárában. Fontos, hogy a február 24. délig beérkezett összegek esetében van csak lehetőség az elővételre, az ezután érkezett összegek esetében a vásárlás érvényét veszti.

Elővételben a fürdő napijegyet szaunával, illetve a felöntésekre szóló jegyeket együttesen lehet megváltani, külön-külön vásárlásra nincs lehetőség. Délutáni szaunajegy, illetve diák szaunajegy vásárlására elővételben nincs lehetőség.

Várunk Téged is február 29-én a II. Szauna napon, Bükfürdőn!

Ha nálunk jársz, próbáld ki Magyarországon egyedülálló Alpesi gyógynövényes gőzfülke kezelésünket, ezen a napon féláron!

Részletek: https://www.bukfurdo.hu/hu/hir/szokjon-ki-egy-furd...

A jegyek korlátozott számban kaphatók. A változtatás jogát fenntartjuk.


Az esemény Facebook oldala elérhető ITT!