Facebook pixel

Strandok Éjszakája hétvége


Archivált oldal

Három napos programsorozat a Bükfürdő Thermal & Spa-ban! Július 29. és 31. között különböző koncertekkel és éjszakai fürdőzéssel várjuk kedves Vendégeinket!

2022. július 29.
18.00 Intermezzo Latin Club koncert Fekete Lindával
Lüktető Ritmusok - Vérpezsdítő Dallamok - Latin Karnevál
Fekete Linda országszerte ismert és kedvelt színész/énekesnő, az RTL Klub népszerű sorozatának a Drága Örökösök, valamint számos színházi darab mellett az Anyatigrisek musical sztárja. Magyarország első számú latin dívája zenekarával igazi fiesta hangulatot varázsol a színpadra és a közönség soraiba.
Fellépéseiken igazi temperamentumos örömzenével találkozhat a közönség.
Lélek és szenvedély táplálta határok nélküli zene ez, mely feltölt energiával.
Koncertjeiken lüktető ritmusokon, vérpezsdítő dallamokon keresztül élhetik át azt a bizonyos latinos életérzést, melyet előadásmódjuk is hűen tükröz.
Hitvallásuk "átadni a latin zenéből áradó életörömöt és energiát mindenkinek, aki megtisztel minket és ellátogat a koncertjeinkre"
Gyere és éld át a fiestát!
A koncert Fürdő belépő vásárlásával tekinthető meg! https://www.bukfurdo.hu/hu/arak


2022. július 30.
18.00 M.É.Z. - ír néptánczenei koncert sztepp-tánc show-val, az Erin táncegyüttessel
Strandok Éjszakája - zenés éjszakai fürdőzés és exkluzív szaunaprogramok
M.É.Z. együttes koncertje ír, skót tradicionális dallamok és Erin ír sztepp társulat bemutatója.A M.É.Z. 1988-ban alakult ír és skót folkzenét játszó együttes, ennek a műfajnak az első művelője Magyarországon. Nevük a Meg nem Értett Zenekar rövidítése. Az együttes logója egy öreg, szakállas, ír hegedűs. Mottójuk szerint a M.É.Z. az a zenekar melynek nem célja, hanem dolga van. Kilenc albumuk jelent meg, kétezernél több koncertet tartottak.
A folyamatosan koncertező együttes 2018-ban tölti be a harmincadik évét.
A műsoron ír és skót nép- és műdalok és vidám kocsmadalok szerepelnek, törvényen kívüliekről és az ír szabadságharcról szóló balladák hallhatók többnyire eredeti nyelven, de néhány dalhoz magyar műfordítás is készült. Egyes dalokban az ír és a magyar népzene fúziójaként Turzó Sándor háromhúros mezőségi brácsával kíséri az ír dalokat.Az Erin társulat 2010 nyarán alakult meg Budapesten Zimborán Gábor vezetésével, az ország legnagyobb és legszínvonalasabb ír tánc iskolájának válogatott tagjaiból. Társulatuk tagjai tapasztalt előadók, nemzetközi szinten is kiváló eredményeket elért professzionális ír sztepp versenytáncosok, akiknek tánctechnikai tudása és színpadi rutinja garantálja előadásaik magas szakmai színvonalát.
Színpadi produkcióikban tradicionális és modern ír sztepp koreográfiák kerülnek bemutatásra látványos show-műsorok formájában.
A koncert Fürdő belépő vásárlásával tekinthető meg! https://www.bukfurdo.hu/hu/arak

18:00 - 24:00 Strandok Éjszakája - zenés éjszakai fürdőzés és exkluzív szaunaprogramok
Helyszínek:
Élményrész (Négy évszak medence, benti élménymedencék, benti élménycsúszdák), Szív medence, Szaunavilág

Jegyvásárlás:
Éjszakai fürdőbelépő (18 órától): 2200 Ft
Éjszakai fürdő-és szaunabelépő (18 órától): 3900 Ft
Kiegészítő éjszakai fürdőbelépő (napi belépő mellé): 1500 Ft
Kiegészítő éjszakai fürdő-és szaunabelépő (napi belépő mellé): 2700 Ft
Az est folyamán DJ szolgáltatja a jobbnál jobb slágereket, amelyek mellé egy hideg mojito tökéletes párosítás!

Jegyek a rendezvény napján a fürdő pénztáraiban vásárolhatók meg!


2022. július 31.
18.00 Carson Coma koncert
A Carson Coma egy 2018-ban alakult rockzenekar, mely az utóbbi évek egyik legdinamikusabban fejlődő fiatal együttesévé nőtte ki magát. Debütáló nagylemezük, a Corduroy Club 2019-ben a kritikusok kedvenc albuma lett, olyan dalokkal, mint a Kreolkék Pillanatok vagy a Song About My Grandma. Ez utóbbi nyerte el a 04. Magyar Klipszemle fődíját, mely keretein belül a zenekar további három díjat tudhatott magáénak - ezzel demonstrálva a vizuális elemekre fektetett hatalmas hangsúlyt. A zenekar első születésnapját az Akvárium Klub KisHalljában egy sold out koncerttel ünnepelte, illetve az ország több nagyvárosában (Pécs, Debrecen, Győr, Nyíregyháza, stb.) is jelentős közönség előtt léphetett fel.
2020 a pandémia ellenére sikeres év volt az együttes számára, hiszen a februári teltházas Dürer Kert (nagyterem) után felvették második nagylemezüket. Tavasszal az ‘Év Felfedezettje’ kategóriában a Carson Coma Fonogram-díjas csapattá vált, a Lesz, Ami Lesz című második korong pedig szintén a kritikusok által egyik legjobban elismert albuma lett az évben. A közönség mellett a zeneszakma is elismerte az eredményeket, és a Carson Coma-t a Nagy-Szín-Pad tehetségmutató négy nyertes produkciója közé válogatták. Az együttes az albumot októberben egymást követő két nap a teltházas A38-on mutatta be, melyen olyan slágereket fedezhetünk fel, mint az Én Még Sohasem, a Peti és Én, a Hobbihajótörött vagy éppen a Truman Show.
2021-ben megjelent a Pók c. új dal, amely hetekig volt előkelő helyen a különböző streaming toplistákon. A vírushelyzetet követő visszatérés egy dupla teltházas Kobuci kertes fellépés keretében történt meg; itt vehette át a Carson Coma a Lesz, Ami Lesz album platina minősítését is.
A nyári hónapokban az együttes szinte minden hazai fesztiválon fellépett, miközben új daluk is megjelent “Kék Hullám Kemping” címmel. A szerzemény egészen a második helyig jutott a Petőfi rádió top40 listáján. Az év utolsó 3 hónapja intenzív turnézással telt, és a vírushelyzet dacára az összes állomáson ki lehetett rakni a “megtelt” táblát, beleértve két egymást követő estét az Akvárium Klubban.
A 2022 elején megjelent Osztálytalálkozó pedig már a zenekar harmadik nagylemezének előfutáraként látta meg a napvilágot, amely az év március 11-én került fel a streaming-platformokra. A szűk háromnegyed órás, Digitális/Analóg című anyag zeneileg és szövegileg is egy sokkal bátrabb, kísérletezőbb végeredményt produkált, miközben a slágerekből sem szenvedett hiányt, elég csak a Pókot vagy a Kék Hullám Kempinget említeni.
A koncert Fürdő belépő vásárlásával tekinthető meg! https://www.bukfurdo.hu/hu/arak

Az adott napra érvényes fürdőbelépő tartalmazza a koncerteken való részvételt!

A programváltoztatás jogát fenntartjuk!

bukfurdo.hu