Facebook pixel

Modern Gyárak Éjszakája Bükön is


Archivált oldal

Modern Gyárak Éjszakája Bükön is!

Nestlé Hungária Kft. - Bük, PURINA gyár

A Nestlé PURINA® büki üzeme az elmúlt 24 év bővítéseinek eredményeként mára Európa egyik legnagyobb és legjelentősebb, innovatív technológiákat és ipari robotokat használó állateledel-gyárává vált. A gyárban több millió adag állateledel készül naponta, köztük a Darling, Félix, Friskies vagy éppen a Gourmet termékek. A személyes látogatás során első kézből győződhet meg arról, mit is eszik kedvence, de akár arra a sokakat foglalkoztató kérdésre is választ kaphat, hogy miért nincs egér ízű macskaeledel.


A 30 percenként induló túrák során a látogatóik bepillantást nyerhetnek kedvencük eledelének gyártásába, az alapanyagok beérkezésétől a termékek szállításra kész állapotáig. A túrák során különböző állomásokon mutatják majd be az egyes speciális területek munkáit, a felhasznált alapanyagok széles választékát, termékeik minőség-ellenőrzését, a gépek karbantartását, környezetvédelmi és fenntarthatósági akciókat, valamint munkabiztonsági folyamatokat.A személyes gyárlátogatáson való részvétel biztonsági és egészségügyi feltételei:
- A gyárat kizárólag 14. életévüket betöltött személyek látogathatják!
- Kérjük hosszú nadrágban érkezzen. Ennek hiányában, sajnos nem tudnak az üzem területére belépni.
- Termelési területeken és a raktárban szigorúan tilos ételt és italt fogyasztani, valamint rágózni.
- Munkavédelmi és higiéniai eszközök viselése a látogatás során kötelező, melyet a cég biztosít Önöknek.
- A látogatás során kép,- és hangfelvétel készítése TILOS. A táskákat, fényképezőgépeket, telefont vagy egyéb technikai eszközt a gyár területére behozni tilos! A készülékek és a táskák elhelyezésére a porta épületben lévő értékmegőrzőben van lehetőség.
- Felhívjuk figyelmüket, hogy a gyár nem akadálymentesített. A látogatás során lépcsőzésre kell számítani. Esemény időpontok IDE kattintva elérhetők!