Facebook pixel

IX. Tutto Bene Scarpe Országos Teremlabdarúgó Torna


Archivált oldal

IX. Tutto Bene Scarpe Országos Teremlabdarúgó Torna

2023. január 13-15.
Helyszín: Büki Sportcsarnok

IX. Tutto Bene Scarpe Országos Teremlabdarúgó Torna 3 nap kb. 30-32 csapat több mint 85 mérkőzés MAGAS pénzdíj + utalványok és sok tárgyi ajándék Rengeteg néző Tombola Egyedi lebonyolítás A rendezvény 3 vagy 4 nap fog lezajlani. A lebonyolítás ugyanaz lesz, viszont a péntek-szombati első csoportkör mellé, ami eddig vasárnap volt F. csoport az átkerül csütörtök délutánra (minimum 30 csapat nevezésénel, alatta csak pénteken kezdünk), vasárnap csak 10 órakor kezdődik majd a rendezvény a második csoportkörrel, és könnyebben fog zajlani, valamint időben befejeződik, a hétfőre való tekintettel.Akik az elmúlt években lemaradtak vagy nem tudtak eljönni több mint 12 csapat a 20-30 on felül akik 80%-ban részt vesznek, most ők is időbe jelentkezzenek ha szerepelni szeretnének a tornán, mert idén is változatlanul csak 30 maximum 31-32 csapattal számolunk, a sportcsarnok kihasználtsága miatt. Több csapat már tavaly jelezte indulási szándékát, ebből néhány véglegesítette is a nevezését már a tavalyi rendezvény után a nevezési díj befizetésével, de még bőven van hely. Illetve van olyan is, aki tavaly nevezési díjat nyert az idei tornára.

A nevezési lapot ráér a helyszínen kitölteni, mert általában változik az előzetesen leadottakhoz képest a keretek összetétele. A versenykiírást telefonos vagy emailen történő egyeztetés után küldjük, ami szintén a megszokott.
További részletekért telefonon vagy emailben tudnak érdeklődni.A tornán bárki részt vehet 14 év felett, megkötés nincs!
Csapatonként maximum 14 fő nevezhető.
A játék 5x2m-es kapukra történik, 2 oldalt palánkra, az alapon vonalra. Mindenki saját felelősségére szerepel a tornán, de elsősegély-, mentőszolgálat jelen van a helyszínen.IDÉN IS MAGAS PÉNZDÍJ Meglepetés új díjak idén is (info később) Új díjak tavalyról, továbbra is:
ALL STAR TEAM, Örök ranglista első, Legtovábbjutó nem kiemelt csapat.Egyéb díjak:
Utalványok, sport felszerelések, meglepetés díjak, vándorserleg, kupák, érmek, oklevelek.Különdíjak:
Gólkirály, legjobb kapus, legjobb mezőnyjátékos, legjobb fiatal játékos (2000.01.01. utan született)A torna alatt végig cikkek és képek készültek a Büki Művelődési és Sportközpont támogatásával a vaskarika és Büki László fotós által, amik mindenki számára elérhetőek, letölthetők lesznek.
Illetve a Trió TV a döntő napján több interjút is készít.A rendezvény alatt a nézőknek lehetőségük lesz benevezni valamiféle játékra a szünetekben, a győztes díjazásban részesül.


-KONTAKT-
Kovács Zoltán - kovacszoltanoff@gmail.com , +36 30 540 4605