Facebook pixel

II. Bükfürdői Flow Nap


Archivált oldal
2019.06.15. 08:00 - 17:00

II. Bükfürdői Flow Nap
2019. június 15.

Tervezett programok:

Helyszín: Kneipp és Nordic Walking Park
8.00-12.00 óra

8:00-9:00 Reggeli energetizáló jóga flow Soltó Krisztával (https://www.facebook.com/yogaparkbudapest/)

A jóga?! Szerelem. Nem, nem első látásra, de még csak nem is másodikra. Egyszer csak beszippantott és először csak a „sportommá” vált, majd a szenvedélyemmé, a lételememmé és azzá, amivé válni szeretnék.
Egy fantasztikus megtapasztalás, egy végtelen út és élethosszig tartó tanulás, fejlődés, változás, tanulás magamról, másokról, az életről. Öröm. Felszabadulás. Elengedés. Meghajlás. Hála. Mindennapi csoda. És amióta tanítok egy ajándék is. Amit úgy kapok, hogy közben én adhatok.
Biztosan tudom, hogy a jóga az egyik legjobb dolog, ami történhet valakivel. A testével, a lelkével, a tudatával. Célom, hogy mindezt a csodát velem együtt ti is megtapasztaljátok a jógaóráimon. Én pedig láthassam a mosolygó arcotok a gyakorlás végén.


09.00 - 10.00 Ozoana túra Heitz Anikóval

Ismerd meg módszerünket, ami a legalapvetőbb tartáshibákat a természetben, sétálás közben korrigálja! Tapasztald meg, milyen érzés egy olyan eszközzel túrázni, ami teret hoz létre, ami csökkenti a nyomást, ami leveszi a terhet az ízületeidről! Felemelő! ????

Helyreállítható-e a lábfej rugalmassága?

Az emberi test rugalmassága esztétikai és egészségügyi jelentőséggel is bír.
A rugalmassághoz szükséges a csontok megfelelő struktúrája. A talpban van három rugó, amelyek ha nem jól működnek, a teljes felépítmény megsüllyed, és hamarosan fájdalommal fog jelezni valahol a rendszer. Jártál már úgy, hogy pár óra séta, vagy akár állás után is gyötrő fájdalom jelentkezett a lábadban, csípődben, derekadban...?
Nem túl felemelő! :(


A-C. Belső hosszboltozat
B-C. Külső hosszboltozat
A-B. Haránt boltozat.

A valódi kérdés az, hogy helyre tudjuk-e állítani ezt a három ívet és vele együtt a testünk rugalmasságát és belső tereit!?
Amikor az energia összetalálkozik a tudással, akkor Igen!????
A lábunk sokkal ügyesebb, összetettebb feladatokra van méretezve, mint amire a mai korunkban használjuk.
Akik elvesztik a karjukat és megtanulnak a lábukkal enni, inni, élni, azoknak a boltíveik visszanyerik eredeti rugalmasságukat.
Ha Te is helyre szeretnéd állítani, akkor segítünk!:)

Leteszteljük, mit tud a lábad most? Az Ozoana túrán ingyen szerezhetsz még több tudást a témáról a gyakorlatban, velünk! "Járjunk együtt a végére..!"????

9:30-10:00 Ayurvédikus reggeli falatok a parkban


10:00 – 11:00 óra Preventív kéz és légzőgyakorlatok - Takács Judittal

A programok időtartama alatt mandala festés.

Délutáni programok helyszíne: Hotel Piroska****, Bük


15:00 órától Szülő-gyermek jóga Soltó Krisztával
16: 00 óra Meditációs workshop Barát Istvánnal

A szervezők a műsorváltozás jogát fenntartják, a rendezvény kültéri programjai kedvezőtlen időjárás esetén a Hotel Piroska Levendula termében kerülnek megrendezésre!

A programokon való részvétel ingyenes!

Szeretettel várunk minden érdeklődőt!