Facebook pixel

Greenfield Nemzetközi Küzdősport Gála


Archivált oldal
2022.11.05. 17:30 - 23:00

Küzdelem a ketrecben, küzdelem a ketrecen kívül: nemes célért szerveznek gálát küzdősport harcosokkal a szervezők.

A Greenfield Nemzetközi Küzdősport Gálát november 5-én rendezik meg Bükön, a Sportcsarnokban. A 17.30-kor kezdődő sporteseményre hat országból érkeznek harcosok: a honi versenyzők mellett Ausztriából, Németországból, Franciaországból, Romániából és Szerbiából, akik a szervezők reményei szerint telt ház előtt lépnek a ketrecbe. A jótékonysági küzdelemben számos versenyző mutatja meg tehetségét, kiváló technikai tudását az est folyamán a ketrec falai között.

A fő mérkőzésen a WMAC World Martial Arts Committee világszervezet övéért fog küzdeni Jóni Máté az afrikai születésű, többszörös francia bajnok ellenfelével, Maman Chariffouval. Az Exatlon Hungary első évadjának férfi TOP 4 döntőse profi sportoló, háromszoros Világkupa győztes és amatőr K-1 Világbajnok.

Molnár Benjámin nagy kedvenc a térségben, aki szintén a főmérkőzések sorában küzdő profi zalaegerszegi harcos. Sikerei között elmondható, hogy Combat Wrestling Európa- és világbajnok, Grappling Európa-bajnok és német bajnoki övet is birtokol az MMA szabályrendszerben.

Helyi kötődésű versenyzők is helyet kapnak a nemzetközi gálán. Guzsván Péter 22 éve foglalkozik a küzdősporttal, kiemelkedő eredményei: Grappling magyar bajnok, Kempo magyar bajnok, Brazil jiu jitsu magyar bajnok.

A verseny napján hölgyeket is felvonultat a gála. A profik között üdvözölhetjük Juhász Beátát, aki 55 kg-ban küzd a profi MMA szabályrendszerben szlovén ellenfelével.

Az MMA és K1 mérkőzéseken helyi harcosok is kesztyűt húznak. Hegedűs Levente a HVSE birkózója, és több hónapja készül a küzdelemre, mint ahogy a szinten helyi kötődésű Barcza David és Sarang Máté is.

A szervezők a jótékonysági ketrecharc gála bevételét az Alpokalja - a Daganatos Gyermekekért Közhasznú Alapítvány részére gyűjtik.

vaskarika.hu


2022. november 5.
Büki Sportcsarnok

Kapunyitás: 17:00
Kezdés: 17:30

Jegyértékesítés:
tixa.hu, Vas Népe Ügyfélszolgálati Iroda, 1919 Haladás Pub, Tourinform iroda Bükfürdő