Facebook pixel

Csokit vagy csalunk Bükön


Archivált oldal

Közkívánatra! Csokit vagy csalunk Bükön!
Időpont: 2022. október 31. 17:00-19:00

A gyűjtögetők nem mások mint azok a felnőttek és gyermekek akik jelmezben házról házra járnak és “Csokit vagy csalunk” vagy “Csokit vagy csínyt” jelmondatot kiabálva gyűjtögetnek a fogadóktól cukrot, csokit stb….
Fogadók többféleképpen lehettek: Akár jelmezbe bújva a házatok előtt (vagy elbújva), akár bent vàrva a csengető gyermekeket.Egységes táblát fogtok kapni, amit ha az ablakaitokba helyezitek, tudni fogják a fogadóképességetekről. Ha nem tartózkodtok otthon, de szeretnétek kedveskedni az édességre éhes lurkóknak, megtehetitek egy kis tálban elhelyezett cukorkával a ház előtt.

A fogadóktól szeretnénk címeket kérni messengeren, vagy kommentben a Büki Művelődési és Sportközpont, Könyvtár oldalán: https://www.facebook.com/BukMSK vagy a facebook eseménynél: https://www.facebook.com/events/850751142601431

Jelentkezni 2022. október 27-ig tudtok, majd felkerül a címetek a térképre, amit a közzé fogunk tenni.

Reméljük, hogy sokan szeretnétek részt venni a játékban és csatlakoztok hozzánk.

Egy-két szabályt is szeretnénk veletek megosztani, amiket kérünk Titeket ezeket feltétlenül tartsátok be, hogy kellemes élménnyel zárjuk a napot és esetleg meg tudjuk ismételni jövőre is.

1.A gyűjtögető gyerekek mehetnek csoportokban, de a kisebbek csakis szülői felügyelettel!
2. Csak azokhoz a házakhoz mehetnek a gyűjtők, akik részt vesznek a játékban!
3. Senki területére nem megyünk be hívás nélkül!
4. Annak érdekében hogy minden gyermeknek jusson édesség, gondoljunk a màsikra is! A tálakból egyszerre csak egy édességet vegyünk ki.
5. Ami még fontos! Tartsuk tiszteletben azok döntését, akik nem vesznek részt a játékban, őket próbáljuk meg nem zavarni!

Kellemes készülődést Mindenkinek!