Facebook pixel

Juci néni webshopos "kalandja"

Juci néninek csaknem már egy éve megszületett a kisunokája. Mindenképpen szeretne valami ajándékot vásárolni a csöppségnek, de a belvárosba ritkán jut el körülnézni, mivel már nem vezet.


Ekkor jött a nagy ötlet. Hallotta, hogy az interneten is tud vásárolni. Hogy is működik az a kereső?
Aaaa Google! Igen.

Mivel gyorsan közeledett a születésnap, ezért nincs más választása. Muszáj lesz az internet segítségével ajándékot találnia.

Leült hát a laptopjához és nekilátott a keresésnek.

„játékok 1 éves gyereknek”

A Google nagyon sok találatot kidobott, 286 000-et Te jó ég, hogy lesz ideje mindet megnézni? De el kellett kezdeni valahol, így nekilátott az olvasásnak a felső sorral kezdve.
Nem is kellett sokáig keresgélni; rögtön ott volt: Gyerekjátékok 1 éves kortól!
„Talán mégsem lesz ez olyan nagy ördöngösség” - gondolta magában.
Rákattintott és máris egy webshop oldalán találta magát, ahol tucatnyi gyerekjátékot is látott képekkel és leírásokkal karöltve. Így még az eladókat sem kell kérdezgetnie, hiszen minden ott van, amit csak tudnia kell!

„Hm… valami egyszerű kellene…”
„Ahhh. Meg is van.” Kiválasztott egy praktikus, sárga babaúszót, amit felfújva már használhatnak is, hogy a kicsi biztonságosan ismerkedhessen a vízzel, úgy is jön a nyár, a nagy melegek. Ez biztos elszórakoztatja majd a csöppséget a vízben J

Nagyon egyszerű volt a rendelési folyamat. Csak meg kellett adni az adatokat és a címet, ahova érkezzen a csomag. Azt írták 2 napon belül ki is szállítják. Az tökéletes, hisz még azzal bőven időben lesz a születésnapi zsúr előtt.

Juci néni már rendelni is tud. A digitális világ rengeteg mindenben segít.