Facebook pixel

Juci néni és a várva várt meghívó!

Mint tudjátok, Juci nénit meghívták, mint vendégelőadó a Bükfürdőn megrendezett eseményre, melyen a social média témában fog előadást tartani, mindeközben Ő maga is részt vesz egy képzéssel egybekötött eseményen, mert bár nagy jártasságot szerzett az internet használatban különös tekintettel a közösségi médiára, de azért mindig tanul újat az ember.


A jól megszokott kedves postás a jól megszokott időben hozta a leveleket, minden átlagos napra utalt, ám mikor Juci néni felbontotta az egyiket, abban a várva várt meghívó lapult a…

2018. november 14-én, 21-én, 28-án megrendezett digitális képzésre, ahova, mint vendég előadónak ingyenes szállást és ellátást biztosítottak. Micsoda hét lesz – már alig várja.

Újra visszatérhet kedvenc üdülőhelyére, ráadásul egy óriási megtiszteltetés keretében. Az igazat megvallva rettentően izgult, hiszen nem érezte magát elég rátermettnek egy előadást megtartására, de sikerrel elvégzett egy 3 hetes online kurzust a social média témában és már előre el is készítette az előadás anyagait, amiben bemutatja a facebook és instagram használatát, ráadásul a facebook és instagram blogjával is elbüszkélkedhet a hallgató közönségnek példaként használva azokat.

Juci Néni kijelentheti, hogy most már 100%-ban készen áll!