Facebook pixel

Juci néni és a Társkereső oldal!

Minap történt, hogy Juci néni böngészett a Facebook oldalon. Nahát! Milyen sok ismerőse osztja meg nap, mint nap, mi történik velük. Nagyon izgalmas!

Miközben a hírfolyamot olvasta, meglátott valamit.
„Társkereső oldal” Nocsak! Nosztalgikus emlékek törtek fel. Milyen régóta van már egyedül, gondolta magában. Újra megnézte a hirdetést. Miért is ne!? Kattintott!

Töltse ki profilját és tekintse meg a közelében élő, hasonló érdeklődéssel rendelkező Férfiakat!

Juci néni neki is látott! Izgalom fogta el, hiszen még nem látott ehhez hasonlót. Sikeresen kitöltötte az adatait és feltöltötte a profil képét is, ami nemrégiben készült egy üdülés alkalmával. Rákattintott a mentés és befejezés gombra. De miután befejezte, elbizonytalanodott…

„Túl idős vagyok én már a párkereséshez” gondolta magában, majd felállt és otthagyta a laptopját. Nem nézte meg kik vannak az oldalon, akik még abban a városban élnek, mint ő.

Pár nappal később leült megnézni az e-mailjeit, majd meglepődve látta, hogy értesítés érkezett. Megnézték a Profilját. Többen is és kapott üzenetet.

Hitetlenséggel vegyes izgalom fogta el. Talán valaki viccből írt neki? Hiszen nem is volt olyan jó az a fénykép, fújt a szél, emiatt kicsit kócos volt, de úgy döntött, lesz, ami lesz és rákattintott az e-mailben szereplő linkre és elolvasta az üzenetet.

Az az Úriember írt neki, aki olyan sokszor látott már a piacon. Mindig is tetszett neki, de nem merte megszólítani. A levélben férfi szeretne egy találkozót kérni tőle. Ő is észrevette Juci nénit, de ő sem mert eddig kezdeményezni.

Ez talán valami újnak a kezdete lehet, hiszen sosem késő ;-)