Facebook pixel

Juci néni digitális világban való jártasságának csúcspontja az igazi szemléletformáló Gyógy-Bor Napok, Büki Gasztrofesztiválon…

Juci és barátnője egy teljes héten át élvezték Bükfürdőt, köztük a Büki Gasztrofesztivált, melynek keretén belül a digitális világban való jártasság második rendezvényénén is részt vettek.


És hát mit is mondhatna el az egész élményről?

„Hogy egyszerűen ELKÉPESZTŐ volt!”

Hűha! Ez volt ám a felejthetetlen élmény. Micsoda nap!

Az egész egy jó kis főzőcskézéssel kezdődött a szabadban. A programban résztvevők az interneten kerestek és töltöttek le bográcsos recepteket, amelyeket a Katonai Táborban készítettek el. Juci néni úgy értett már a telefonján való internetezéshez, mint egy tizenéves.

Ráadásként a főzésbe besegítettek a Csík Zenekar tagjai is, akikkel lehetőség nyílt több közös fotó elkészítésére. Nagyon kedvesek volta és az elkészült étel is isteni finom lett.

A vacsorát követően a jelenlévők a GasztroStandUp, azaz Serényi Zsolt séf és Vajtó Laci műsorát tekinthették meg a Gasztroszínpadon és tippeljetek, mit csinált a Juci néni? Már rögtön meg is osztotta a Faceookon, csak hogy a rokonok és ismerősök is láthassák, milyen jól érzi magát. Az est fénypontja a Csík Zenekar koncertje volt, amelyre Juci néni valalmi különlegességgel készült szeretteinek, ugyanis élő adásban jelentkezett be a Facebookján és Instagram is. BIZONY!

A program célja az okostelefonok, laptopok használatának megismertetése volt, valamint a közösségi oldalak, zene- és videóletöltő oldalak használatnak népszerűsítése, fotómegosztás, posztolás és a Mi Jucinknak ez már nem okozott gondot. Mára teljesen a digitális világ „szerelmese” lett és el sem tudja képzelni, hogy hogy ijeszthette meg ez a világ eleinte, mikor a veje először mutatta meg a Skype-ot.

Micsoda nap és micsoda hét…

Juci néni ezt a nyaralást sosem felejti el és egy valami már biztos. Jövőre is ott lesz a Büki Gyógybor napokon :-)