Facebook pixel

Juci néni az Insta Blogger…


Archivált oldal

Nagyon tartalmasan telt az elmúlt 1 év. Juci néninek rengeteg életre szóló élményben volt része,

- Utazások,
- Koncertek,
- Programok,
- Wellness,
- Unokázás,
- És még sorolhatnánk…

Mindezeket természetesen meg is örökítette és egy modern nagyihoz híven, nem fényképezőgéppel, hanem az okostelefonjával, hisz így mindig magánál tarthatja az emlékeit és bármikor megmutathatja őket, nem keverednek el, mint a kinyomtatott képek, nem lesznek zsírosak a kíváncsi ujjaktól.


De elérkezett egy olyan esemény, amely Juci nénit egy új megoldandó probléma felé vezette…

Megtelt a telefon tárhelye, ami önmagában nem nagy probléma, hiszen számos megoldás adódott arra, hogy ez elkészült képeit elmentse, ám Juci néni egy szokatlan megoldást választott.

És hogy miért?
Emlékezett rá, hogy a nagyobbik unokája a nyaralásáról való képeit egy Instant vagy… nem, az leves, volt benne valami gramm is? Nem, nem egy recept ez… Instagram hát persze! Miket is gondolt? - Amikor arról érdeklődött, hogy mi is az az Instagram az unokája azt mesélte, hogy egy kép megosztó oldal, ahol bárki láthatja a képeit. Jucinak tetszett a gondolat, mert nagyon büszke az élményeire és szívesen megmutatná másoknak is.

Az unokája azt is említette, hogy az ő telefonján is elérhető az Instagram, és alapból van rajta egy ilyen alkalmazás. Nem is kellett több, a több éves digitális világban tett rutinjával játszi könnyedséggel találta meg az ikont és néhány kattintással létre is hozta saját Instagram fiókját.

Az alkalmazás segítségével egyszerűen töltötte fel képeit…

Pár hónappal később, mikor unokája jött látogatóba, sikerült meglepnie. Az unokája sosem hitte volna, hogy a Nagyi fent lesz az Instagramon is. Ráadásul több követője lett, mint neki. „Nagyi, ezt hogy csináltad?” kérdezte. Nem tudom felelte Juci. Talán csak a képei elnyerték a közönség tetszését.

Tényleg nagyon jó fotókat készített. Talán lehetne ez egy újabb hobbija? Nem is lenne rossz ötlet…

Juci néni az új Insta blogger.