Facebook pixel

Komoheni Apartman

A Komoheni apartman épülete Bükfürdő központjában, a gyógyfürdőtől mindössze 300 méterre található. Az Apartman csak tejes egészében bérelhető, amelyben 6 fő elszállásolására van lehetőség de 2-5fő érkezését is szeretettel várjuk. 3 különbejáratú szoba valamint 2 fürdőegység biztosítja a kényelmes üdülést. A konyha maximálisan felszerelt, valamint a közösségi étkezést kertre néző fedett terasz is biztosítja. Az Apartman vendégeinek ingyenes WIFIt és privát parkolást is biztosít. Az Apartman 2016-ban teljes felújítást kapott, amit az igényesen kialakított fa bútorok, új ágyak, laminált padlózat és a szobánkénti műholdas TV is igazol. Az Apartmantól 10mre található Komoheni 2 Apartmantnak köszönhetően több család (akár 10-13fővel) együttesen is tervezheti nyaralását. Közös esték bármely Apartmentben megoldhatóak! Töltsd a pihenésedet igényes, modern környezetben!

100m-es körzeten belül kávézó, masszás, pizzéria, játszótér is fellelhető. A szálláshelytől 500 méterre egy golfpálya várja a sport szerelmeseit.

Beszélt nyelvek: német, angol, magyar

NTAK regisztrációs szám: EG19016914


Képek
Komoheni Apartman
9740 Bükfürdő Tulipán u. 6. Magyarország

Ajánlat kéréséhez töltse ki az alábbi űrlapot, majd kattintson az Elküld gombra. Szállásadó partnerünk a lehető leghamarabb felveszi Önnel a kapcsolatot! Kérjük vegye figyelembe, hogy az űrlap elküldése nem minősül foglalásnak!

éééé.hh.nn.
éééé.hh.nn.