Facebook pixel

Hunguest Bük****

A mindössze egy dús növényzetű parkkal elválasztott két bükfürdői Hunguest szálloda, a Hunguest Hotel Répce Gold és a Hunguest Hotel Répce már korábban is kiaknázta a közös működés előnyeit, azonban a minőségbeli különbség miatt ez nem működhetett minden téren - egészen mostanáig. Szállodaláncunk fejlesztési programjának keretében ugyanis az egykori Hunguest Hotel Répce teljeskörűen megújult, így magasabb színvonalú szolgáltatást nyújtva, így augusztusában megnyitva kapuit immár egyetlen szálloda, a

HUNGUEST BÜK

várja vendégeit, két épületben, hasonlóan magas színvonalú szobákkal.

Mi változott az egykori Hunguest Hotel Répce épületében?

Minden! Teljes felújítását követően megújult szobák, modernizált belső terek, korszerű és közkedvelt szolgáltatások, köztük fitneszterem és játszószoba várják a vendégeket. 7 emeleten 171 szoba különböző méretben és kényelmi szinttel, a klasszikustól a de luxe szobákon át a prémium lakosztályokig.

Az egészség és a wellness élmények szolgálatában változatlanul a közvetlenül elérhető Bükfürdő Thermal&Spa. A megújult épületben ez kiegészül egy kitűnő fitneszteremmel, valamint szauna galériával, finn és infraszaunákkal, gőzkabinnal és napozóterasszal is.


Mivel Bükfürdő számos attrakciójának köszönhetően egyre népszerűbb a gyermekkel érkező családok körében, egy új gyermekjátszót is kialakítottunk ahol animátorunk változatos programmal és játékokkal várja a legfiatalabb vendégeket. Az új prémium kétágyas szobákban egy 12 év alatti gyermek elhelyezése lehetséges, ezen kívül igény szerint variálható családi szobák (egyszerre max. 4 szoba nyitható egybe), valamint a két légterű deluxe szobák emeletes ággyal szolgálják a több gyermekkel érkezők kényelmét.

A jó beszélgetések, a közös élmények megosztásának új helyszíne az elegáns bár a szálloda lobbyjában.

NTAK regisztrációs szám: SZ19000456


Képek
Hunguest Bük****
9740 Bükfürdő Termál krt. 26. Magyarország

Ajánlat kéréséhez töltse ki az alábbi űrlapot, majd kattintson az Elküld gombra. Szállásadó partnerünk a lehető leghamarabb felveszi Önnel a kapcsolatot! Kérjük vegye figyelembe, hogy az űrlap elküldése nem minősül foglalásnak!

éééé.hh.nn.
éééé.hh.nn.