Facebook pixel

Titi Verde Alpi Apartman

Titi Verde Alpi Apartmanunk külső kőfalával és belső faburkolataival az alpesi házak hangulatát őrzi. Az 50 m2-es földszint + tetőtér elrendezésű ház korszerűsítésén és csinosításán folyamatosan dolgozunk, de már most is kellemes pihenést biztosít akár 4+1 fő részére, Amennyiben családdal, vagy kettecskén, netán egyedül szeretnék átélni az Alpok adta megnyugtató életérzést, a legjobb választás a Titi Verde Apartmanunk. Bükfürdőn, a Juharfa sor 4. szám alatt található önálló ház a Gyógy- és Élményközpont bejáratától 300 méterre, az Őri és az Őri Deluxe Apartmanunk közvetlen szomszédságában található.

A hangulatos Titi Verde Alpi Apartmanban található:
Földszinten:
a gyönyörű fakazettás mennyezetű nappali, amely a ház éke, ennek berendezése:
* kihúzhatós sarokülő-garnitúra, 120*200 cm-es ággyá alakítható, így 1 felnőtt vagy 2 gyermek számára biztosít fekvőhelyet * LED TV * étkezőbútor * komód * tükör * előszoba fal * kisasztalok
teljesen felszerelt konyha:
* hűtőszekrény * gáztűzhely és sütő * mikrohullámú sütő * vízforraló * kávé- és teafőző, főző-, sütő- és tálaló edények
zuhanyzós fürdőszoba WC-vel
Nagy méretű árnyékos terasz kerti bútorokkal
Emeleten:
Hálószoba 4 fő részére:
* 1 db dupla ágy * 2 db egyszemélyes ágy * ruhásszekrény * komód * hintaszék
Erkély: kültéri bútorokkal
Igény esetén kerékpárjaink díjmentesen használhatóak. A kertben grillezési, az udvarban ingyenes parkolási lehetőség biztosított. Wi-Fi az egész épületben elérhető.
Télen Titi Verde Alpi Apartmanunk fűtéséről a nappaliban található hatalmas cserépkályha gondoskodik, amelynek melegen tartásáról a termosztáttal szabályozható automata gázégő a felelős.

NTAK regisztrációs számok: MA 20009880, MA20009914, MA20009916, MA20009917


Pictures
Titi Verde Alpi Apartman
9740 Bükfürdő, Termál krt. 13. Maďarsko

To request for a qoute, please fill the form below and click the Send button. Our housing partner will contact you as soon as possible! Please note that by sending this form you only ask for an offer, it is not considered as booking!

dd.mm.rrrr
dd.mm.rrrr