Facebook pixel

Toboz Ottó ® ökokalandor

Toboz Ottó ® ökokalandor játék

Csatlakozz játékos ÖKOKalandunkhoz, melynek során megismerheted a Répce menti vidék növény- és állatvilágát, két keréken vagy két lábon felfedezheted a környék varázslatos tájait, megsimogathatod a „büki sast” és úgy repülhetsz át a vidék fölött, akár egy madár. Csak arra vigyázz, hogy miközben mezítláb sétálsz a helyi mókuscsaládok kedvenc lakóhelyén, könnyen eggyé válhatsz a természettel!

Készíts fotókat a teljesített állomásokról és töltsd fel hivatalos Facebook oldalunkra, vagy mutasd be információs irodáink egyikében az elkészült fényképeket. (Bükfürdő)

Aki a túra valamennyi állomását felkeresi, Bükfürdő tiszteletbeli ÖKOKalandor címével tüntetik ki, melyről oklevelet kap!

Csapatok részvételi szándékát kérjük előre jelezni az info@visitbuk.hu email címen.

Részletes leírás és térkép a Túraútvonal menüpont alatt.

Aktuális Bükfürdő

Minőségfejlesztési támogatásra benyújtott pályázatok nyertesei

A Bük, Bükfürdő Közhasznú Turisztikai Egyesület által 2020. február 14-én kiírt egyéb és magán-szálláshely típusú szálláshely-szolgáltatók számára kiírt pályázat minőségfejlesztési támogatás igénybevételére első szakasza 2020. március 4-én lezárult. A pályázók mindegyike formai és tartalmi szempontból is teljesítették a pályázati követelményeket. Az alábbiakban olvashatják a nyertes pályázók listáját.