Facebook pixel

Kolonits Nóra

Mi az Ön véleménye?
3 750 Ft /fő/éj-től
Ajánlatkérés

A felújított ház a Büki Gyógyfürdőtől 250m-re található. A földszinti 35m2-es apartman tágasabb, mely elrendezése: hálószoba franciaággyal, nappali felszerelt konyhával és pótággyal (hűtő, főzőlap, kávéfőző, kenyérpirító), zuhanyzó WC-vel, terasz.

Az emeleti egy légterű 2 személyes stúdió franciaággyal, konyhasarokkal, zuhanyzó WC-vel, erkéllyel áll Kedves Vendégeink rendelkezésére. Az emeleti stúdió 10%-os kedvezménnyel foglalható!
Mindkét lakrészhez SAT-TV tartozik, ingyenes parkoló a ház előtt, grillsütő a kertben. A ház rendelkezik központi fűtéssel. Kívánság szerint kerékpárt is biztosítunk.

Szolgáltatások
Ellátás: Ellátás nélkül
Fürdőtől való távolság: 250 m
wifi: igen
Bankkártyás fizetés: nem
Parkoló (zárt): van
Reggeli: van
SZÉP-kártya elfogadó: igen
Kisállat hozható: igen
Magánszálláshelyek
Kategória: Kategória nélküli

Aktuális Bükfürdő

Minőségfejlesztési támogatásra benyújtott pályázatok nyertesei

A Bük, Bükfürdő Közhasznú Turisztikai Egyesület által 2020. február 14-én kiírt egyéb és magán-szálláshely típusú szálláshely-szolgáltatók számára kiírt pályázat minőségfejlesztési támogatás igénybevételére első szakasza 2020. március 4-én lezárult. A pályázók mindegyike formai és tartalmi szempontból is teljesítették a pályázati követelményeket. Az alábbiakban olvashatják a nyertes pályázók listáját.