Facebook pixel

Danubius Hotel Bük ****

Mi az Ön véleménye?
4,3
22 000 Ft /fő/éj-től
Ajánlatkérés

A wellness bükfürdői birodalma – a négycsillagos Danubius Hotel Bük frissítő fürdőélményekkel, ellenállhatatlan sportlehetőségekkel, felhőtlen szórakozással vár kicsiket és nagyokat. Klasszikus gyógykúrái elsősorban az idősebbeknek szólnak, wellness és fitness ajánlatait az aktív korosztály élvezi, vízi világának és a kitűnő animációnak köszönhetően méltán kedvelt célpontja gyermekes családoknak is. A gyönyörűen gondozott tágas pihenőparkban a szálloda körül medencék, sportpályák és kerti játékok biztosítanak nyugodt pihenést és aktív kikapcsolódást a vendégek számára. A büki gyógyfürdőével azonos víz van a szállodában – az itt pihenőknek nem kell a városi fürdőre átmenniük és külön belépőjegyet váltaniuk! Danubius Hotel Bük Wellness & Egészség Központunk folyamatosan bővülő kínálatában masszázsokat, pakolásokat, relaxációs fürdőket, hidro- és elektroterápiás kezelések széles választékát, különleges aqua relax terápiát ajánlunk. Sport all inclusive!

Szállodánk vendégei térítésmentesen vehetik igénybe fitness és szabadidős szolgáltatásainkat: tenisz- és squashpályák, minigolf, boule, aqua jogging, autogén tréning, gimnasztika, kerékpártúrák, nordic walking, íjászat, sportversenyek gondoskodnak az aktív és egészséges mozgásról. Eszköz- és ütőtőbérlés külön fizetendő, a bowlingpálya és fűtési szezonban a fedett teniszpálya térítés ellenében vehető igénybe. A szálloda 2012. november 1-től ALL INCLUSIVE szállodaként működik. Az All Inclusive szolgáltatások érkezés napján 14:00-tól elutazás napján 11:00-ig (Check-out), vehetőek igénybe kizárólag a szálloda területén.

Szolgáltatások
Ellátás: Teljes ellátás
Fürdőtől való távolság: 200 m
wifi: igen
Bankkártyás fizetés: igen
Parkoló (zárt): van
Reggeli: van
SZÉP-kártya elfogadó: igen
Kisállat hozható: igen
Hotelek
Kategória: 4 csillagos

Aktuális Bükfürdő

Minőségfejlesztési támogatásra benyújtott pályázatok nyertesei

A Bük, Bükfürdő Közhasznú Turisztikai Egyesület által 2020. február 14-én kiírt egyéb és magán-szálláshely típusú szálláshely-szolgáltatók számára kiírt pályázat minőségfejlesztési támogatás igénybevételére első szakasza 2020. március 4-én lezárult. A pályázók mindegyike formai és tartalmi szempontból is teljesítették a pályázati követelményeket. Az alábbiakban olvashatják a nyertes pályázók listáját.