Facebook pixel

Birdland Family és Birdland Family II Apartman

Mi az Ön véleménye?
0 Ft /fő/éj-től
Ajánlatkérés

A Birdland Mediterrán, Classic és Family Apartmanok légkondicionált szállással, terasszal várják kikapcsolódni vágyó vendégeiket Bükfürdőn. A szálláshelyen ingyenes wifi , ingyenes privát parkoló, síkképernyős televízió áll vendégeink rendelkezésére.

Az apartman konyhája jól gépesített és jól felszerelt.Önellátásra alkalmas. A szállásadó törölközőről és ágyneműről valamint fürdőszobai bekészítésről is gondoskodik. A Birdland Apartman vendégei külön térítés ellenében kedvezményesen igénybe vehetik a ****Greenfield Hotel wellnessközpontját, a termálmedencét, a szaunákat és az egész évben üzemelő szabadtéri medencét.

Igény esetén kedvezményes áron étkezést is tudunk biztosítani az 50 méterre lévő ****Greenfield Hotel Seasons éttermében külön térítés ellenében.

Az apartman közelében gyermekjátszótér található. A környék népszerű a golfozók körében. Sopron 35 km-re,Kőszeg 25 km-re míg Bükfürdő 1,4 km-re fekszik a Birdland Mediterrán, Classic és Family Apartmanoktól. A környéken többek között lovaglásra , horgászásra , Nordic walkig-ozásra és kerékpározásra is lehetőség nyílik.

Szolgáltatások
Ellátás: Ellátás nélkül
Fürdőtől való távolság: 1700 m
wifi: igen
Bankkártyás fizetés: nem
Parkoló (zárt): nincs
Reggeli: nincs
SZÉP-kártya elfogadó: igen
Kisállat hozható: nem
Magánszálláshelyek
Kategória: Kategória nélküli

Aktuális Bükfürdő

Minőségfejlesztési támogatásra benyújtott pályázatok nyertesei

A Bük, Bükfürdő Közhasznú Turisztikai Egyesület által 2020. február 14-én kiírt egyéb és magán-szálláshely típusú szálláshely-szolgáltatók számára kiírt pályázat minőségfejlesztési támogatás igénybevételére első szakasza 2020. március 4-én lezárult. A pályázók mindegyike formai és tartalmi szempontból is teljesítették a pályázati követelményeket. Az alábbiakban olvashatják a nyertes pályázók listáját.