Facebook pixel

VII. Pinka-völgyi Halas Nap


Archivált oldal

2021. július 10. (szombat)
VII. Pinka-völgyi Halas Nap
Helyszín: Vaskeresztes - Alpesi Fogadó és Horgászturisztikai Központ

Részletes program a plakáton!

"Tavalyi évben a járványügyi helyzet miatt nem volt lehetőség megrendezni a hagyományos nagy rendezvényünket a Pinka-völgyi Halas Napot. Az elmúlt időszakban folyamatosan életbe lépő enyhítésekre és a javuló járványügyi adatokra tekintettel néhány hete megkezdtük az idei rendezvény szervezését. A Sporthorgász Egyesületek Vas Megyei Szövetsége szeretettel meghívja az érdeklődőket az immár hetedik alkalommal megrendezésre kerülő Pinka-völgyi Halas Napra.

Az eseménynek Vaskeresztes ad otthont, ahol délelőtt halászlé, illetve halétel készítő versenyen, kispályás labdarúgó kupán mérhetik össze tudásukat céges, baráti, vagy családi csapatok. A reggel kezdődő barátságos horgászversenyre várják a kicsik és nagyok nevezését is. Délután a színpadon fellép a Vaskeresztesi Német Nemzetiségi Ének- és Tánckar, valamint a Nardai Énekkar is.

A további színpadi programok az idén elsődlegesen a kisgyermekes családokra fókuszálnak, ezzel is elősegítve, hogy minél többen tudjanak együtt közösen kikapcsolódni az elmúlt egy év nehézségei után. A gyerekeket az országosan is nagy népszerűségnek örvendő Apacuka zenekar interaktív élőkoncertje szórakoztatja. A színpadon láthatunk még Bohóc műsort, Bubi show-t és a gyerkőcöket délután ugrálóvárral, arcfestéssel, és kézműves foglalkozással is várják a szervezők. Az esti jó hangulatról Ujvári Timi and Hot Stuff zenekar gondoskodik, a tombolán értékes nyeremények találnak gazdára.

14 órától Decathlon horgászati bemutatót láthatunk, 16 órától borkóstolót tart a Mittl Pincészet, 17.30 órától pedig Monos Tibor szakíró előadását hallgathatjuk a pisztrángokról, aminek keretében meg is kóstolhatjuk ezt az igazán finom halat. A kilátogatókat 13.30-tól halászlével, 14.30-tól sült hallal, 15.30-tól harcsaburgerrel várják a készlet erejéig. A Szövetség által központilag biztosított halkóstolás mellett a halétel készítő csapatoknál – 13.30 órai - zsűrizést követően is lehetőség nyílik különböző halételek megkóstolásra.

A programokon történő részvétel díjmentes, de regisztrációhoz kötött! A Jelenlegi jogszabályok értelmében az Alpesi Fogadó rendezvényterében zajló eseményeken nézőként kizárólag védettségi igazolvánnyal rendelkező, valamint a felügyelete alatti tizennyolcadik életévét be nem töltött személyek tartózkodhatnak.

Megértésüket köszönjük! Részletes információ és nevezés a www.vasivizeken.hu oldalon és 06-94- 506-835-ös telefonszámon!

Horgásszunk, főzzünk, szórakozzunk együtt 2021. július 10-én Vaskeresztesen!"


Letöltések