Facebook pixel

Vas megye 2019. évi felnőtt, korcsoportos egyéni és páros asztalitenisz bajnoksága

VAS MEGYE 2019. ÉVI FELNŐTT, KORCSOPORTOS EGYÉNI ÉS PÁROS ASZTALITENISZ BAJNOKSÁGA, „VIZI ENDRE ÉS ANDORKA TIBOR EMLÉKVERSENY”

A verseny célja: Versenyzési lehetőség biztosítása, és a „Vas Megye Bajnoka” cím eldöntése minden korcsoportban.

Méltó megemlékezés a verseny két névadójáról.

A verseny rendezője: A Vas Megyei Asztalitenisz Szövetség és a Büki TK
A versenybizottság elnöke: Szarka Tibor; titkárai: Segyevi Sándor, Iván Csaba

A verseny helyszíne és időpontja: Sportcsarnok Bük, 2019. május 25. (szombat) 9.00 óra

A verseny lebonyolítása: A versenyt kieséses rendszerben bonyolítjuk, de a nevezések számától függően a korcsoportos versenyeket esetenként körmérkőzéses formában rendezzük.

A versenyt 12 asztalon, JOOLA FLASH (40+) labdával rendezzük.

Nevezés: A nevezéseket előzetesen a pingpong@t-online.hu vagy a segyevis@gmail.com címekre, 2019. 05. 23-ig. A versenyre csak kivételes esetben lehet a helyszínen nevezni!

Díjazás: A férfi egyéni verseny győztese egy évre elnyeri a „Vízi Endre Vándorserleget” az ifjúsági fiú egyéni verseny győztese pedig az „Andorka Tibor Vándorserleget” illetve véglegesen azok kicsinyített mását valamint egyéni versenyszámok elő helyezettjei Dave Sport vásárlási utalványt nyerhetnek. A versenyszámok helyezettjei érem díjazásban részesülnek.

Egyebek: A versenyen mindenki csak szabályos egyesületi szerelésben játszhat. A versenyen, csak érvényes sportorvosi (ill. háziorvosi) engedéllyel lehet indulni! A versenyen a MOATSZ szabályai az irányadók! Az öltözőben hagyott tárgyakért felelősséget nem vállalunk!


További információ: https://www.vmatsz.hu/