Facebook pixel

11. Geszti-Feszti


Archivált oldal

11. Geszti-Feszti
2021. október 22-24.
Helyszín:Villa Rosato Cukrászda (9740 Bükfürdő, Nyárfa utca 2.)


Az október 23-i hétvégén ismét Bükfürdő lesz a legédesebb hely! Idén ősszel is különleges gesztenyekavalkádra kell számítani a fürdővárosban.

Már megszokhattuk, hogy a Villa Rosato cukrászműhely minden ősszel bemutatja legújabb gesztenyés édességkölteményeit. Immár 11. alkalommal, Geszti-Feszti néven október 22-tól október 24-ig, 10 órától 18 óráig várja a gesztenyés nyalánkságok szerelmeseit és a kikapcsolódni vágyókat.

A gesztenyés finomságok számtalan különböző és ízletesebbnél ízletesebb formában kínálják, a régi klasszikusoktól kezdve, az örök favoritokon és az újdonságokon át a különlegességekig.

Íme egy kis ízelítő a kínálatból:
Gesztenyés sajttorta
Gesztenyés bomba
Gesztenyés-ribizlis álom
Gesztenyés-meggy torta
Gesztenyés kaland
Gesztenyés csokoládémousse
Gesztenyés kocka
Gesztenyés isler
Gesztenyés képviselő
Gesztenye rolád

Szavazzon a legjobbra és nyerjen!

Természetesen egy kóstolással egybekötött nyereményjáték sem maradhat ki, a legfinomabb gesztenyés édességekre szavazók közt egy őszi wellness hétvégét sorsolnak ki a szervezők.

Sütik, gesztenye és aktív pihenés
A finomabbnál finomabb sütemények mellett lesz lehetőség egy kis sportolásra, így akik egy kis mozgással szeretnék kompenzálni az elfogyasztott édességek hatását, lesz lehetőségük ezt megtenni. A Kristály Torony Kalandparkban az őszi szünet ideje alatt is várják a mászókat, így aki még nem ismeri, az kipróbálhatja milyen felmászni a 17 méteres magasságba, és átélheti a szabadesés élményét az óriáshintán. A legkisebbekre is gondoltak, a mini Kristály Torony már 3 éves kortól várja a kalandvágyó új generációkat.