Facebook pixel

LivingAds nyereményjáték

A Bükfürdő Themal& Spa 14 hektáros területén gyógy-és strandmedencék, kül-és beltéri csúszdák, árnyas pihenőpontok, kényeztető és gyógyító kezelések kínálnak testi-lelki megújulást.

Tudod, hogy összesen hány medence található a Bükfürdő Thermal&Spa területén?

a. 29 b. 42 c. 34

A fürdőzés mellett nyaranta zenei és gasztronómia rendezvények kínálnak felhőtlen szórakozást a fürdővárosban pihenők számára. A Gyógy-Bor Napok, Büki Gasztrofesztivál öt napján – 2019. július 17 – 21 között - minden korosztály megtalálja a számára kedvelt-kedvenc koncertet, előadást.

Idén hányadik alkalommal rendezik meg a fesztivált?

a. 10 b. 14 c. 7


A mozgás szerelmesei a városka több pontján is elcsábulhatnak – azoknak, akik adrenalinnövelő programra vágynak jó választás a Kristály Torony – különleges kalandpark, ahol három szinten különböző nehézségű akadályokat kell leküzdeni.

Tippeld meg, hogy hány méter magas a mászótorony?

a. 9 méter b. 11 méter c. 17 méter


+ 1 tipp: Bükfürdő és környéket érdemes két keréken is felfedezni – és az sem gond, ha otthon maradt a drótszamár. Irodáinkban a város két pontján is lehetőség van kerékpárbérlésre, sőt a normál biciklik mellett pedelec és tandem is rendelkezésre áll. Sőt, idén már e-MonsterRollert is bérelhetsz nálunk!

Szerinted mennyi a végsebessége egy e-MosteRollernek?

a. 20 km/ h b. 30 km/ h c. 35 km/ h


Szeretnél nyerni? Küldj egy emailt a helyes válaszokkal és ha Fortuna is úgy akarja, akkor személyesen is begyűjthetsz jó pár élményt Bükfürdőn!

livingads-nyeremenyjatek-jatekszabalyzat-vbkorr.docx