Facebook pixel

Aktuális Bükfürdő

Minőségfejlesztési támogatásra benyújtott pályázatok nyertesei

A Bük, Bükfürdő Közhasznú Turisztikai Egyesület által 2020. február 14-én kiírt egyéb és magán-szálláshely típusú szálláshely-szolgáltatók számára kiírt pályázat minőségfejlesztési támogatás igénybevételére első szakasza 2020. március 4-én lezárult. A pályázók mindegyike formai és tartalmi szempontból is teljesítették a pályázati követelményeket. Az alábbiakban olvashatják a nyertes pályázók listáját.

Facebook

Instagram

Hírlevél

Térkép
Utazás autóval

Utazás autóval

Bükfürdő Szombathelytől 30, Soprontól 46, Kőszegtől pedig 20 km távolságra fekszik. Fürdővárosunk félúton található Bécs és a Balaton között, 10 km távolságra az M86 gyorsforgalmi úttól (105 fel-lehajtó), amely közvetlen kapcsolatot biztosít az M1 autópályához. 

GPS koordináták: 47.380617/ 16.787223


Útvonal tervezés
Utazás vonattal

Utazás vonattal

Bük, Bükfürdő a Sopron – Szombathely – Szentgotthárd vasútvonalon helyezkedik el.

Szombathely alig 18 perc alatt közelíthető meg, Sopron pedig 36 percnyire fekszik fürdővárosunktól. Mindkét városból további csatlakozási lehetőségek nyílnak Budapest irányába, továbbá soproni átszállással Bécsbe és Pozsonyba is.

További információ, kombinált jegyek és akciók: https://www2.gysev.hu/


Menetrend
Utazás busszal

Utazás busszal

Helyijáratos buszközlekedés Bük-vasútállomás és Bükfürdő között, az aktuális vonatcsatlakozásokhoz igazodva, továbbá távolsági buszjáratok a hét minden napján fürdővárosunk és Budapest, Szombathely, Kőszeg, valamint a környező települések között.

Online menetrendi információ: https://menetrendek.hu/

Menetrendi információ: +36 94 312 054 (0-24 h)


Menetrend