Facebook pixel

Gyógyászati szolgáltatások a Bükfürdő Thermal & Spa-ban


Archivált oldal

A FÜRDŐGYÓGYÁSZAT ÉS A REUMATOLÓGIAI SZAKRENDELÉS AZ ÜNNEPI IDŐSZAKBAN SZÜNETEL!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy fürdőgyógyászati kezeléseink és reumatológiai szakorvosi rendelésünk 2020. december 24. és 2021. január 3. között szünetel, 2021. január 4-től (hétfőtől) újra fogadjuk kedves Vendégeinket.
Megértésüket köszönjük!Tájékoztatjuk Önöket, hogy a Nemzeti Népegészségügyi Központ (országos tisztifőorvos) 2020. november 19-én érkezett levelében foglaltak szerint a gyógyászati szolgáltatásokat nyújtó közfürdőkben a reumatológiai járóbeteg ellátást, továbbá az orvosi rehabilitáció céljából, társadalombiztosítási támogatással igénybe vehető gyógyászati szolgáltatásokat a gyógyfürdőkben továbbra is biztosítani szükséges.

Fentiek értelmében a Bükfürdő Thermal & Spa reumatológiai járóbeteg szakrendelésén és fürdőgyógyászatán 2020. november 23. hétfőtől újra fogadunk betegeket.

Felhívjuk figyelmüket, hogy az országos tisztifőorvos levelében foglaltak szerint a gyógyvizes gyógymedence (kódszám: 01) kezelés továbbra sem vehető igénybe! A fürdőgyógyászaton továbbá jelenleg nem elérhető az iszappakolás (kódszám: 03) és a súlyfürdő (kódszám: 04) sem.

A reumatológiai szakrendelés hétfőtől péntekig 9:00 és 15:00 óra között fogad betegeket a fürdő Medical Wellness részlegén (megközelítés a főbejáraton át) kizárólag előzetes időpontegyeztetés alapján (bejelentkezés a +36-94/558-071-es telefonszámon lehetséges).

A fürdőgyógyászati részlegre érkező vendégek továbbra is kötelesek a gyógyászat területén maszkot viselni! Az orvosi vizsgálatot, kezelések igénybevételét minden esetben egy előszűrés előzi meg, amely testhőmérséklet mérésből és járványügyi kérdőív kitöltéséből áll.