Facebook pixel

Gyakorlati tapasztalatokra építő turisztikai képzések Bükön

Tisztelettel meghívjuk „A nők társadalmi elfogadottságának elősegítése a répcementi turizmusban” (EFOP-1.2.9-17-2017-00038) elnevezésű pályázat keretein belül megvalósuló gyakorlati tapasztalatokra építő turisztikai képzésekre.

Helyszín: Büki Művelődési és Sportközpont, Könyvtár • 9737 Bük, Eötvös utca 11. , I. emeleti tanácsterem

Időpontok:

2019. október 21–22: Online marketing

A képzés célja: Új, korszerű marketing elemek készség-szintű megerősítése a szolgáltatási területen dolgozók számára, különös tekintettel annak kommunikációs lehetőségeire.

2019. november 4–5: Kognitív gondolkodás

A képzés célja: Ügyfélkezelési készségének erősítése a kommunikációs, érveléstechnikai és problémamegoldási készségek fejlesztési eszköztárával.

2019. november 18–19: Ügyfélkezelés – front office

A képzés célja: Saját kommunikációs és konfliktuskezelési stílusunk megismerése, illetve mások stílusának felismerésének gyakorlása. Kérdezéstechnikai és kommunikációs alapok megismertetése a különböző ügyféltípusok esetén.
Az alkalmanként két napos képzések naponta 08,30 – 16,30 óra között kerülnek megrendezésre, a résztvevők számára a szervezők cateringet biztosítanak.

Jelentkezés:
- írásban az info@visitbuk.hu emailcímen, a képzés megjelölésével
- személyesen információs irodáinkban

A képzésekre csak korlátozott létszámban tudunk jelentkezést fogadni, emiatt kérjük a jelentkezésnél megjelölni, hogy a három közül melyiken szeretnének elsősorban részt venni (egy fő csak egy időpontot tud választani). (Amennyiben több időpont is érdekelné Önt a jelentkezők létszámától függően tudunk helyet biztosítani.)

Jelentkezési határidő: legkésőbb 10 nappal a képzési időpontokat megelőzően.
A meghívó letölthető INNEN!