Facebook pixel

Átadták Nyugat-Magyarország legnagyobb szállodai vízicsúszdáját


Archivált oldal

Átadták Nyugat-Magyarország legnagyobb szállodai vízicsúszdájáts

Befejeződött a bükfürdői Greenfield Hotel megújulása: immár teljesen birtokba vehetik a szállodát a vendégek, és kipróbálhatják Nyugat-Magyarország legnagyobb, közel 74 méter hosszú szállodai vízicsúszdáját is. A golfkomplexumáról ismert szálloda kívül-belül újjászületett, és sokféle új szolgáltatással bővítette kínálatát. A négycsillagos hotel többek között spa mozival, napozószobával, játékszimulátorokkal, különleges kulináris élményekkel várja a vendégeket gyönyörű, exkluzív környezetben - tájékoztatta lapunkat a szálloda.

A 207 szobás, 3500 négyzetméteres wellnessrészleggel, és golfkomplexummal rendelkező szálloda teljes egészében megújult, immár minden munkálat a végéhez ért. „Jó látni, hogy a vendégek milyen örömmel használják a Greenfield Hotelt, ez számunkra a leghitelesebb visszaigazolása annak, hogy a szálloda megújulása remekül sikerült” – mondta Klára Ágnes, a szálloda igazgatója.

Óriási wellnessbirodalom

A hotel wellnessrészlegében 20 méteres úszómedence, egy külső és két belső élménymedence, babapancsoló és két termálvizes medence várja a felfrissülni vágyókat. A legújabb kedvenc a december végén átadott 10 méteres toronyból induló, 73,6 méter hosszú csúszda, melynek különlegessége, hogy az év 365 napján használható, hiszen az indulás és a vízbeérkezés is az épületen belül történik. „Ez az új vízi élményelem egyedülállónak számít a régióban, hiszen ekkora csúszdával egyik környékbeli hotel sem rendelkezik” – nyilatkozta Póczik-Zelenák Enikő, a Greenfield Hotel spa managere. Hozzátette, hogy az uszodatér felett kialakítottak a 16 éven felüli vendégek számára egy új, exkluzív pihenőgalériát is, ahová el lehet vonulni, ha valaki nyugodtabb környezetben szeretne relaxálni. A megújult szaunavilág jelentős területen fekszik, és garantált, hogy a vendégek megtalálják majd a hangulatunkhoz illő szaunatípust, hőfokot.

Új, csendes wellness is épült

Ha valaki még ennél is exkluzívabb miliőre vágyik, annak jó választás a 25 fő befogadásáig maximalizált Spa & Harmony wellnessrészleg, ahol minden a háborítatlan pihenésről szól. Olyan különlegességeket lehet kipróbálni, mint például az egészségmegőrző hatású kőszauna, a spa mozi, valamint a napozószoba. Utóbbiban végigkövethetnek a vendégek egy napfelkeltétől naplementéig tartó ciklust fél óra leforgása alatt.

Terem tele játékokkal, nemcsak gyerekeknek

Az újjászületés részeként kialakították a Chill & Fun Clubot, ami rögtön a vendégek egyik nagy kedvencévé vált. A modern játékok szerelmeseinek igazán nagy élmény lehet a golf- és multisport szimulátor. Azok sem fognak unatkozni, akik inkább a hagyományos játékokat szeretik, hiszen a repertoárban megtalálható még a csocsó, a bowling, a biliárd és a darts is.

turizmusonline.hu