Facebook pixel

Geocaching

Geocaching Bükön és Bükfürdőn

A geocaching elnevezés a görög geo -azaz föld és az angol cache, azaz rejtekhely szavakból alakult ki. Az alig 15 esztendős múltra visszatekintő szabadidős tevékenység az utóbbi évek egyik legkedveltebb természetbarát hobbijává vált, egyesíti a kincskeresést, a modern technikát, a természetjárást és a turizmust.

A lelkes ládakeresők Bük belvárosában és Bükfürdőn is hódolhatnak szenvedélyüknek, ahol két multi geoláda került elrejtésre.

A játékban résztvevők a megadható és a kereséshez szükséges információk alapján gyalogosan, vagy akár két keréken gurulva kereshetik meg a fürdővárosban található rejtekhelyeket.

Jöjjön el családjával fürdővárosunkba, és fedezze fel kincskeresése során Büköt, Bükfürdőt!

Jó szórakozást kívánunk!

Linkek: Rövid séta Bük központjában és

Aktívan Bükfürdőn

Aktuális Bükfürdő

Minőségfejlesztési támogatásra benyújtott pályázatok nyertesei

A Bük, Bükfürdő Közhasznú Turisztikai Egyesület által 2020. február 14-én kiírt egyéb és magán-szálláshely típusú szálláshely-szolgáltatók számára kiírt pályázat minőségfejlesztési támogatás igénybevételére első szakasza 2020. március 4-én lezárult. A pályázók mindegyike formai és tartalmi szempontból is teljesítették a pályázati követelményeket. Az alábbiakban olvashatják a nyertes pályázók listáját.