Túrós lepény
A legrégibb s talán a legegyszerűbben készíthető a lepény. Valamikor a megtüzesített kövön sütötték meg a megdagasztott tésztát. A lepény átmenetet jelent a kása és a kenyér között.
Céljuk, hogy jó minőségű alapanyagokból készülő, változatos kínálatuk, kövesse a gyorsan változó igényeket, ötvözze a hazai ízeket a külföldről érkező új technikákkal és trendekkel.
Illatos kávékkal, koktélokkal, ínycsiklandó süteményekkel, tortákkal várják vendégeiket.
Minden szezonnak megvannak az elmaradhatatlan, jellegzetes termékei, így a Villa Rosato szezonra szabott süteményeket is készít. Míg a tavaszi, nyári napsütésben a könnyedebb, joghurtos, gyümölcsös termékek a kelendőbbek, addig ősszel és télen, a borúsabb délutánokon a csokoládé, dió, gesztenye élvez előnyt. Cukrászaik kreativitása határtalan, kínálatukban zöldség alapú sütemények is találhatók, ezekhez sárgarépát, cukkinit, spárgát, sütőtököt használnak és készülhetnek cukor, vagy gluténmentes változatban is.
VILLA ROSATO …EGY SZELET MOSOLY!