Facebook pixel

Piros Ház Vendéglő

Mi az Ön véleménye?

A VENDÉGLŐ 2019. JANUÁR 7- 24 KÖZÖTT TECHNIKAI OKOK MIATT ZÁRVA TART! KÖSZÖNJÜK MEGÉRTÉSÜKET, MEGÚJULVA VÁRJUK VISSZA! :)

A Piros Ház Hagyományőrző és Nemzeti Kis Vendéglő családi vállalkozásként 2013. májusban nyitotta meg kapuit. Családunk régi álma volt, hogy falunkban Zsirán egy családias és barátságos éttermet üzemeltessünk – bizodalmunk szerint -, barátaink és a falu ill. a vidékünk lakosságának, és a környékre tátogatók örömére.

Éttermünk az Írottkő Natúrpark lábánál Kőszegtől 14, Büktől 10 km-re található Zsirán, az osztrák-magyar határtól 750 méterre, a lutzmannsburgi Sonnentherme élmény- és wellnessfürdő bejáratától 1100 méterre.

Zsira település - egy fejlődő üdülőhely - első és eddig egyetlen éttermeként nagy kihívás előtt állunk: meg kell felelnünk a hazai és az külföldi vendégek igényeinek. . Magas színvonalon és emellett jó áron kitűnő minőségű ételeket és italokat kell felszolgáljunk a vendéglőnkbe látogatóknak.Vendéglőnk nem titkolt célja a magyar konyha népszerűsítése, és - ahol csak lehet - magyar termékek forgalmazása. Étlapunk és itallapunk is ebben a nemzeti szellemben került összeállításra. Az előételektől a vad- és halételeken át a vegetáriánus ételekig mindent hazai alapanyagokból, eredeti magyar receptek alapján készítünk.Vendéglőnkben lehetőség van menü fogyasztására, és menü előzetes megrendelésére is.

Kellemes időtöltést és Jó étvágyat kíván a Balla Család

Nyitvatartásunk: H-CS : 11.00-22.00, P-SZ:11.00-23.00, V:11.00-22.00

Bankkártya, Szép Kártya elfogadóhely, Kutyabarát étterem, Kerékpártároló, Parkolási lehetőség az étterem előtt

Elérhetőségek :

Telefon:+3699310011

Facebook: https://www.facebook.com/PirosHazEtterem/