Facebook pixel

Danubius Hotel Bük ****

A wellness bükfürdői birodalma – a négycsillagos Danubius Hotel Bük frissítő fürdőélményekkel, ellenállhatatlan sportlehetőségekkel, felhőtlen szórakozással vár kicsiket és nagyokat. Klasszikus gyógykúrái elsősorban az idősebbeknek szólnak, wellness és fitness ajánlatait az aktív korosztály élvezi, vízi világának és a kitűnő animációnak köszönhetően méltán kedvelt célpontja gyermekes családoknak is. A gyönyörűen gondozott tágas pihenőparkban a szálloda körül medencék, sportpályák és kerti játékok biztosítanak nyugodt pihenést és aktív kikapcsolódást a vendégek számára. Danubius Hotel Bük Wellness & Egészség Központunk folyamatosan bővülő kínálatában masszázsokat, pakolásokat, relaxációs fürdőket, hidro- és elektroterápiás kezelések széles választékát, különleges aqua relax terápiát ajánlunk. Sport all inclusive!

Szállodánk vendégei térítésmentesen vehetik igénybe fitness és szabadidős szolgáltatásainkat: tenisz- és squashpályák, minigolf, boule, aqua jogging, autogén tréning, gimnasztika, kerékpártúrák, nordic walking, íjászat, sportversenyek gondoskodnak az aktív és egészséges mozgásról. Eszköz- és ütőtőbérlés külön fizetendő, a bowlingpálya és fűtési szezonban a fedett teniszpálya térítés ellenében vehető igénybe. A szálloda 2012. november 1-től ALL INCLUSIVE szállodaként működik. Az All Inclusive szolgáltatások érkezés napján 14:00-tól elutazás napján 11:00-ig (Check-out), vehetőek igénybe kizárólag a szálloda területén.

NTAK regisztrációs szám: SZ19000304 hotel


Képek
Danubius Hotel Bük ****
9740 Bükfürdő Európa út 1. Magyarország

Ajánlat kéréséhez töltse ki az alábbi űrlapot, majd kattintson az Elküld gombra. Szállásadó partnerünk a lehető leghamarabb felveszi Önnel a kapcsolatot! Kérjük vegye figyelembe, hogy az űrlap elküldése nem minősül foglalásnak!

éééé.hh.nn.
éééé.hh.nn.